CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Ovce a kopce - SÁČEK

téma založeno uživatelem Chmura - 12.4.2016, 16:19 |

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Asusik 2 Chmura 4 Eldenroot 3 endomame 1 Sleepy 1 Tomáš 1
Ovce a kopce - SÁČEK

- Chtěl jsem se touto cestou zeptat na rozměry sáčku z 9. rozšíření Ovce a kopce.

Přiložené soubory Miniatury

Chmura Zelený meeple
Pokud sháníš nový sáček, zkus kontaktovat přímo Mindok. 

Jinak rozměry jsou 17,9x19,5 cm
[-] 2x   Asusik, Chmura
Odpovědět
(12.4.2016, 17:19)Eldenroot Napsal(a): Pokud sháníš nový sáček, zkus kontaktovat přímo Mindok. 

Děkuju za typ v Big boxu bohužel nebyl a tak jsem přemýšlel o výrobě.
Odpovědět
(12.4.2016, 19:33)Chmura Napsal(a):
(12.4.2016, 17:19)Eldenroot Napsal(a): Pokud sháníš nový sáček, zkus kontaktovat přímo Mindok. 

Ja jsem do Mindoku psal ihned po nakupu Big Boxu a poslali mi jiny plateny sacek (vetsi nez modry sacek na karticky) a je na nem natisknuta bodovaci tabulka... Usměvavý
[-] 2x   Asusik, Chmura
Odpovědět
(13.4.2016, 6:25)Tomáš Napsal(a):
(12.4.2016, 19:33)Chmura Napsal(a):

Ja jsem do Mindoku psal ihned po nakupu Big Boxu a poslali mi jiny plateny sacek (vetsi nez modry sacek na karticky) a je na nem natisknuta bodovaci tabulka... Usměvavý

Takový sáček byl součástí cestovního Carcassonne

Přiložené soubory Miniatury

Odpovědět
Musím se pochlubit! Usměvavý  Povedlo se v Mindoku byli velice ochotní, sáček je doma! A to se podžte, je to originál s ovečkami z 9. rozšíření. Takže od příští hry budeme ovečky a vlky losovat ze sáčku! (Taková blbina a já mám z ní radost!)

Takže vážení, kdo koupí CARCASSONE od MINDOKU má postaráno i o náhradní díly! Vypláznutý jazyk

(Zvlášť, když jsou doma několikery mrňavý pacičky, který berou v nestřežené chvíli co se dá! Naštvaný Naštvaný Naštvaný )
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Rádo se stalo, s Mindokem není problém, pokud natrefíš na dobrou náladu :)
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
(19.4.2016, 16:50)Chmura Napsal(a): Musím se pochlubit! Usměvavý  Povedlo se v Mindoku byli velice ochotní, sáček je doma! A to se podžte, je to originál s ovečkami z 9. rozšíření. Takže od příští hry budeme ovečky a vlky losovat ze sáčku! (Taková blbina a já mám z ní radost!)

Takže vážení, kdo koupí CARCASSONE od MINDOKU má postaráno i o náhradní díly! Vypláznutý jazyk

(Zvlášť, když jsou doma několikery mrňavý pacičky, který berou v nestřežené chvíli co se dá! Naštvaný Naštvaný Naštvaný )

Jo, jo. Kdo se přičiní, bývá odměněn.
Jsem rád, že to pořád platí.

(19.4.2016, 16:50)Chmura Napsal(a): Musím se pochlubit! Usměvavý  Povedlo se v Mindoku byli velice ochotní, sáček je doma! A to se podžte, je to originál s ovečkami z 9. rozšíření. Takže od příští hry budeme ovečky a vlky losovat ze sáčku! (Taková blbina a já mám z ní radost!)

Rádi bychom nakupovali, jen kdyby bylo co.
Nebo jsme jen málo trpěliví  Stydlín
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
(19.4.2016, 19:31)Asusik Napsal(a): Rádi bychom nakupovali, jen kdyby bylo co.
Nebo jsme jen málo trpěliví  Stydlín

A co takhle zakoupit Carcassonne Star Wars a čekání na nové rozšíření si pěkně skrátit u hry? Mrknutí
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Miroslav Váša
Odpovědět
(19.4.2016, 20:13)Chmura Napsal(a):  A co takhle zakoupit Carcassonne Star Wars a čekání na nové rozšíření si pěkně skrátit u hry?

No, to si říkám taky... ale pořídím si už něco jiného než Carcassonne. Jsou zde i jiné bezvadné hry co se dají hrát pořád dokola. Změna je občas potřeba
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Le Sac (1. látkový sáček na kartičky) Chmura 6 1 520 6.12.2020, 15:35
Poslední příspěvek: Chmura
Plátěný sáček-tahání karet Chmura 16 5 376 4.2.2017, 20:19
Poslední příspěvek: Chmura
  Rozšíření 9: Ovce a kopce Karlooosek 5 5 351 10.8.2016, 19:34
Poslední příspěvek: peťul
Ovce a kopce - 9. rozšíření Eldenroot 8 3 320 9.5.2014, 16:43
Poslední příspěvek: Eldenroot

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)