CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

DÍLNA Carcassonne - The Cake

téma založeno uživatelem Asusik - 18.4.2016, 10:00 |

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Asusik 3 Chmura 1 Miroslav Váša 1
Něco na odlehčení. Nevím, zda jsem to umístil do správného tématu.

Má dospělá dcera mne vždy dokáže překvapit.
Tentokráte mne obdarovala novým rozšířením The Cake, které pro mne zajistila.

Je potěšitelné, že je hratelné, jak s původní, tak novou grafikou  Naštvaný Naštvaný Naštvaný .

Podařilo se mi i přeložit pravidla, přikládám  Naštvaný

PS: Rozšíření má jedinou nevýhodu.
Na moji klasickou hlášku "Tak co, dáme Carcassonne?" se potenciální hráči začnou usmívat, olizovat a hledají lžičky....  Naštvaný Naštvaný Naštvaný

Ještě jsem zapomněl.
Přikládám záběr ze hry.

Přiložené soubory Miniatury

.pdf   Carcassonne - The Cake Karty.pdf (Velikost: 149,02 KB / Nahráno: 18.4.2016, 9:58 / Stažení: 46x)
.pdf   Carcassonne - The Cake NÁV0D .pdf (Velikost: 138,28 KB / Nahráno: 18.4.2016, 9:58 / Stažení: 38x)
Krása nádhera!
Doufám, že se karty s tohoto rozšíření také dávají do sáčku a a pak se losují a přikládají do hry! Velký úsměv Velký úsměv Velký úsměv
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Asusik
Odpovědět
(18.4.2016, 11:05)Chmura Napsal(a): Krása nádhera!
Doufám, že se karty s tohoto rozšíření také dávají do sáčku a a pak se losují a přikládají do hry! Velký úsměv Velký úsměv Velký úsměv

Kdepak, kdokoli dostal část tohoto rozšíření do své moci, odmítl ho kamkoli přiložit i když jsem ho nabádal, že mu tak nepřinese žádné body.
V podstatě se nechá říci, že z hlediska herních variant je rozšíření velice omezené, získat a už nevydat.
Takže se musím pochválit, že jsem patřil k těm nejaktivnějším, kteří se maximálně přičinili k tomu, že v nejbližším období se hrát nebude...  Naštvaný Naštvaný Naštvaný
Došly karty.
[-] 3x   Chmura, Eldenroot, peťul
Odpovědět
no jo, pěkný to je, ale jsem zvědavej, jak se na tohle pdf bude tvárit ta slecna v copycentru (ešivá ono to neni spiš na 3D tiskarnu)
[-] 2x   Asusik, Chmura
Odpovědět
(18.4.2016, 20:23)Miroslav Váša Napsal(a): no jo, pěkný to je, ale jsem zvědavej, jak se na tohle pdf bude tvárit ta slecna v copycentru (ešivá ono to neni spiš na 3D tiskarnu)

Kdyby potřebovala poradit. Tak mimo dortového těsta je tam plnidlo obsahující kokos a ananas. Poleva pak s marcipánem...
...a už by to mělo jít  Naštvaný
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)