CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

HROMADNÉ OBJEDNÁNÍ Cundco objednávka č. 3

téma založeno uživatelem Karel - 18.4.2016, 18:32 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Asusik 3 carcassonne 1 Chmura 2 Eldenroot 9 endomame 3 Karel 4 Milan-Night Vokurka 1 Miroslav Váša 2 peťul 1 Tomáš 1
Bude si někdo objednávat něco na cundco.de?
Že bych si taky objednal další rozšíření:
Kláštěry Německo

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

za 4,99 E
Kláštery Belgie-Holansko

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

za 4,49 E
a jednotlivé kartičky z Směrová růžice I: WindA, WindB, WindC, WindD, WindE, WindF,
jednotlivé kartičky Řeka II: Fluss2A, Fluss2B, Fluss2C, Fluss2D, Fluss2E, Fluss2F, Fluss2G, Fluss2H, Fluss2I, Fluss2J, Fluss2K, Fluss2L.
Nemám a sháním některá rozšíření (viz. můj profil), kdyby jste někde něco objevili a taky chtěli koupit, dejte vědět, přidám se Vypláznutý jazyk Díky @Karel 
Lidičky má někdo z vás zkušenosti s platbami na cundco.de přes účet? Potřebuji informace. Pošle te mi prosím SZ. Díky.
Karel
Nemám a sháním některá rozšíření (viz. můj profil), kdyby jste někde něco objevili a taky chtěli koupit, dejte vědět, přidám se Vypláznutý jazyk Díky @Karel 
(28.4.2016, 11:39)Eldenroot Napsal(a): @endomame - žádná SZ nepřišla, předpokládám, že tedy asi nic nepotřebuješ.

Jinak jsem dnes vyřídil objednávku @Ivča

@Chmura - už sis zahrál s novým rozšířením? :)
@Karel - jak dopadla tvá platba, povedlo se?
Platba proběhla v pořádku a zaplatil jsem poplatek v EUR. Až do 27.4. jsem nevěděl, jestli všechno proběhlo v pořádku. V českých je poplatek vždy 25 Kč, ale převádí se to na EURa dle kurzu. V nejbližší době bych měl dostat balíček, tak uvidím co všechno v něm bude nebo nebude. 19.4. jsem objednal a 27.4. napsali, že posílaj balíček. Pravda je, že jsem si i objednával "náhradní kartičky". Vypláznutý jazyk
(28.4.2016, 14:08)Eldenroot Napsal(a):
(28.4.2016, 12:39)Karel Napsal(a): Pravda je, že jsem si i objednával "náhradní kartičky"

O jaké kartičky konkrétně šlo? Zajímalo by mě, zdali pošlou celý set nebo ne

To nevím, jestli je poslali nebo ne. Ještě jsem to nedostal, ale objednal jsem si kartičky Fluss2A až Fluss2L, WindA až WindF. Dám určitě vědět.
[-] 1x   Asusik

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  HROMADNÉ OBJEDNÁNÍ Hromadná objednávka z cundco.de Jakub Jan František Raszka 70 28 541 21.9.2019, 16:25
Poslední příspěvek: Petr Chytka
  HROMADNÉ OBJEDNÁNÍ Hromadná objednávka SPIELDOCH 2/2018 šmoula 5 5 654 13.9.2018, 13:00
Poslední příspěvek: šmoula
  HROMADNÉ OBJEDNÁNÍ Objednávka - Carcassonne: Minirozšíření (Games Quarterly) Curuj 1 4 102 18.4.2018, 19:27
Poslední příspěvek: Eldenroot
HROMADNÉ OBJEDNÁNÍ Hromadná objednávka z BoardGameGeekStore.com Eldenroot 1 4 513 28.11.2017, 19:40
  HROMADNÉ OBJEDNÁNÍ Hromadná objednávka Petr Blanc 28 18 491 23.7.2017, 14:39

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)