CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Figurky vo farbách z bigboxu pre 7 s 8 hráča

téma založeno uživatelem Curuj - 16.5.2016, 22:30 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Asusik 2 Chmura 1 Curuj 2 Eldenroot 3 Karel 1
Zdravím :)
postupne si dokupujem rozšírenia. Základnú hru som kupoval s Bigboxom 2014 asú tam figurky pre 7. a 8. hráča (ružové a fialové). V rozšíreniach sú pochopiteľne figurk len pre 6 hráčov. Riešim teda problém, či sa dajú zohnať vozíky, statky a dalšie figurky v rovnakých farbách. Zatiaľ som nič nenašiel. Je iná možnosť okrem výroby?
Ďakujem za odpovede :)
(16.5.2016, 22:30)Curuj Napsal(a): Riešim teda problém, či sa dajú zohnať vozíky, statky a dalšie figurky v rovnakých farbách. Zatiaľ som nič nenašiel. Je iná možnosť okrem výroby?

Ano, dají na Cundco.de. Stačí jím napsat o jakou figurku se jedná a jaká barva je potřeba. Cena je tuším 0,30€/ks
[-] 1x   Curuj
Odpovědět
Ahoj, řešil se tu nedávno obdobný problém!

Tuším, že právě @Karel doobjednával na Cundo. de jednotlivé figurky, které mu chyběly!

ODKAZ:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Curuj
Odpovědět
(16.5.2016, 22:42)Chmura Napsal(a): Ahoj, řešil se tu nedávno obdobný problém!

Tuším, že právě @Karel doobjednával na Cundo. de jednotlivé figurky, které mu chyběly!

ODKAZ:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Objednával je pro mě @Eldenroot a přišly mě figurky. Opata jsem ještě neobjednával, ale normální figurky byly přesně v těch správných barvách.
Nemám a sháním některá rozšíření (viz. můj profil), kdyby jste někde něco objevili a taky chtěli koupit, dejte vědět, přidám se Vypláznutý jazyk Díky @Karel 
[-] 1x   Curuj
Odpovědět
Ďakujem páni Usměvavý pôjdem do toho. alebo sa pridám k hromadnej objednávke, nech ma pošta nestojí viac ako pár panáčikov
Odpovědět
Není zač... pošta do ČR je 3,90€
Odpovědět
(16.5.2016, 22:42)Chmura Napsal(a): Ahoj, řešil se tu nedávno obdobný problém!

ODKAZ:

V zásadě s tím není problém.
Našel jsem si jak se figurka jmenuje v němčině, doplnil barvy, počty kusů a bylo to. Kupodivu to vyšlo.
Netuším ale jak by to probíhalo, kdyby některou barvu neměli...
Odpovědět
(18.5.2016, 20:44)Asusik Napsal(a): Netuším ale jak by to probíhalo, kdyby některou barvu neměli...

Oni se ti ozvou a částku ti vrátí zpět na PayPal nebo ti dají kupón do další objednávky
Odpovědět
(19.5.2016, 10:29)Eldenroot Napsal(a):
(18.5.2016, 20:44)Asusik Napsal(a): Netuším ale jak by to probíhalo, kdyby některou barvu neměli...

Oni se ti ozvou a částku ti vrátí zpět na PayPal nebo ti dají kupón do další objednávky

Patrně ano, oni jsou sice koumáci a už jsem se párkrát podivil, co dokáží poslat, ale je pravda, že s reklamací se dosud vždy čestně popasovali Naštvaný
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)