3.11.2020, 9:39
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 24.12.2023, 13:27 uživatelem Chmura.
Důvod úpravy: +spoiler
)
Tak mám pro vás další rébus, tentokrát je tu BigBox 2014 
Z předchozí zkušenosti jsem se poučil a žádné 2 prvky nejsou vyměněné (bylo to matoucí zda-li je to 1 nebo 2 rozdíly - všichni jste uvedli 2, ale já to myslel jako 1 - moje chyba - nebude se opakovat). Lepší kvalitu obrázku jsem bohužel nenašel, text kontrolovat nemusítě, tam žádný překlep není...
Nevím jak se vám to bude lépe "luštit", tak přikládám jak horizontální, tak vertikální seskupení obrázků...jeden je vždy originál a druhý mnou upravený.
Odpovědi opět prosím očíslovat a dá do spoileru nebo SZ.
První, kdo našel všech 10 rozdílů je @Curuj - gratuluji. Jako výhru získá zcela zdarma ..... můj obdiv

Z předchozí zkušenosti jsem se poučil a žádné 2 prvky nejsou vyměněné (bylo to matoucí zda-li je to 1 nebo 2 rozdíly - všichni jste uvedli 2, ale já to myslel jako 1 - moje chyba - nebude se opakovat). Lepší kvalitu obrázku jsem bohužel nenašel, text kontrolovat nemusítě, tam žádný překlep není...
Nevím jak se vám to bude lépe "luštit", tak přikládám jak horizontální, tak vertikální seskupení obrázků...jeden je vždy originál a druhý mnou upravený.
Odpovědi opět prosím očíslovat a dá do spoileru nebo SZ.
První, kdo našel všech 10 rozdílů je @Curuj - gratuluji. Jako výhru získá zcela zdarma ..... můj obdiv

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
Správná odpověď/řešení rébusu
![]() |
Datum automatického zveřejnění správně odpovědi / postupu řešení rébusu: Aktuální čas: 21.3.2025, 10:01
|
Nedostupné
datum aktuální na fóru: 1742544098 (UNIX) / 21.03.2025 (DD.MM.YYYY) datum vytvoření rébusu: 1604389151 (UNIX) kdy bude zveřejněno řešení rébusu v příspěvku: Nebylo zadáno výsledek: viditelné/neviditelné |