CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

NOVE Rozsirenie Klastory

téma založeno uživatelem Buntaro - 15.4.2014, 18:32 |

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Buntaro 3 Eldenroot 14 endomame 4 lesiak 3 LukyBil 1 PepaN6680 1 PesBobes 1 peťul 2 Tomáš 1
Davam do pozornosti Nove promo rozsirenie ku Carcassonne Klastory. Moznost objednania na:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

[category]=1&tx_dkdshop[product]=201
[-] 3x   Eldenroot, LukyBil, ZH6
A kde tam konkretne? Jsem asi slepej ze to nevidim :(

EDIT: a už to vidím:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

- bude někdo objednávat, že bych se přidal?
Odpovědět
Už jsou na cestě Usměvavý
Odpovědět
No, spise je skoda ze to jsou pouze klastery jen s jinym obrazkem...vicemene to nic moc neprinese. Uz nevi na cem rejzovat.

Ja hsem objednal rozsireni c9 ovce a kopce co meli na eshopu v par kusech, snad dojde (nedali mi vedet).
Odpovědět
Mě přijde, že poslední rozšíření moc nových herních prvků nepřinášejí a proto se upírám levnou a zajímavou cestou neoficiálních rozšíření Usměvavý. Vtipné je, že jsem začal vytvářet rozšíření "Hugeoti" (čti Igenoti) těsně před tím, než vydali kláštery. Ovce a kopce si seženu nejspíš v německém originále až pojedu do Bavorska.

PS: napiš jak se ti zamlouvají Usměvavý
Odpovědět
No z eshopu mi porad nedali vedet... tezko rici zda je maji ci nemaji skladem a zda se na me v te limitovane varce dostalo...

no ikdyby ne, tak za par tydnu ot bude i u nas v CR. Cetl jsem neco o otm, ze to ma byt v cervnu na pultech.
Odpovědět
LEn pre info, z eshopu ti nedaju vediet, len si to najdes v schranke... Nemaju kapacity na to aby odpisovali na kazdu objednavku :D
Odpovědět
Mám to doma, včetně 9. rozšíření ;)
Odpovědět

Caute, len pre info kto uz ma rozsirenie klastory tak existuje aj verzia holandsko-belgicke klastory "DE Kloosters" prikladam obrazok na porovnanie ... dnes mi to dorazilo :)
lesiak, hrdý člen Carcassonne FORUM od 14.5.2014.
[-] 3x   Eldenroot, Luky170, ZH6
Odpovědět
A mohu se zeptat, odkud jsi belgickou verzi objednával? Díky Usměvavý
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Nové oficiálne rozšírenie 4 ročné obdobia - Jar Bumsakalaka 1 82 26.4.2024, 11:35
Poslední příspěvek: Mati
  Padacie mosty - nové rozšírenie Carcassonne Bumsakalaka 5 113 3.11.2023, 18:04
Poslední příspěvek: Chmura
  Nové mini rozšírenie "Ochranné pásmo" pracovný preklad Bumsakalaka 5 304 30.8.2023, 22:19
Poslední příspěvek: Bumsakalaka
  Rieka (Nová edícia) samostatne ako mini rozšírenie v predaji Bumsakalaka 0 48 9.2.2022, 0:18
  Nové oficiálne rozšírenie Darčeky Bumsakalaka 8 112 15.9.2021, 9:08

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 6 host(ů)