5 Příspěvky:
Poděkování obdrženo:9
MeeplePointy:
5/2014 Registrace:
Bratislavský kraj (Slovensko)
MeeplePointy (MP): 0 MP
Caute, len pre info kto uz ma rozsirenie klastory tak existuje aj verzia holandsko-belgicke klastory "DE Kloosters" prikladam obrazok na porovnanie ... dnes mi to dorazilo :)
lesiak, hrdý člen Carcassonne FORUM od 14.5.2014.
5 Příspěvky:
MeeplePointy:
5/2014 Registrace:
(30.10.2014, 23:26)Tomáš Napsal(a): A mohu se zeptat, odkud jsi belgickou verzi objednával? Díky 
Jaj, som zabudol napisat :) , jasne, na carcassone central forum : ponukal to chlapik SRBO v Holandsku, tak som mu napisal a dohodli sme sa na platbe cez paypall €7,50 (to je uz aj s postou na slovensko ), poslal mi to relativne rychlo, takze uplna spokojnost.
link :
[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
5 Příspěvky:
MeeplePointy:
5/2014 Registrace:
(31.10.2014, 9:10)endomame Napsal(a): (30.10.2014, 23:38)lesiak Napsal(a): (30.10.2014, 23:26)Tomáš Napsal(a): A mohu se zeptat, odkud jsi belgickou verzi objednával? Díky 
Jaj, som zabudol napisat :) , jasne, na carcassone central forum : ponukal to chlapik SRBO v Holandsku, tak som mu napisal a dohodli sme sa na platbe cez paypall €7,50 (to je uz aj s postou na slovensko ), poslal mi to relativne rychlo, takze uplna spokojnost.
link :
[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
Ahoj, díky za info. Myslíš, že by to šlo přes Tebe objednat? Nebo co to naskenovat a pověsit tu?
Ahoj, no naskenovat to mozem ak sa dnes vecer vratim z mesta v normalnom stave :D , objednat to by bolo tazsie nebudem teraz doma najblizsi mesiac

.