CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Nováček

téma založeno uživatelem Milan-Night Vokurka - 23.4.2016, 21:41 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Asusik 2 carcassonne 1 Chmura 1 Eldenroot 2 Milan-Night Vokurka 4 peťul 2 vonkiller 1
Zdravíčko hráči, 
   byl by tu někdo ochotný mi naklikat objenávku u cundco.de a říct mi kolik by to stálo i s poštovným. Rád bych objednal vše co se tam dá zatím z minirozšíření sehnat a u nás již není k dostaní. Nebo jen poradit co je dobré teď objednat Usměvavý
Naštvaný Objednat je dobré to, co ještě nemáš.
Na cundco.de se zaregistruješ a pak si vybereš, co potřebuješ.
Doporučuji vybrat tolik položek, aby ses vešel do dodání Deutche Post - ideální minirozšíření - platíčka (​poštovné 3,95 EUR)...
Pro platbu doporučuji založit si PayPal (poplatek za převod do 1 EUR).
Toť vše.
[-] 1x   Miroslav Váša
Odpovědět
(23.4.2016, 23:11)Asusik Napsal(a):  Objednat je dobré to, co ještě nemáš.Naštvaný
Doporučuji vybrat tolik položek, aby ses vešel do dodání Deutche Post - ideální minirozšíření - platíčka (​poštovné 3,95 EUR)...
Toť vše.

čauka jsem taky new a přenýšlím taktéž nad objednávkou z cundco.de
Odpovědět
(23.4.2016, 23:11)Asusik Napsal(a): Naštvaný Objednat je dobré to, co ještě nemáš.
Toť vše.

Hele a co ty trojuhelnicky jsou dobry k rosireni hry nebo je to k nicemu?
Odpovědět
Vítám nové fanoušky této deskové hry Usměvavý

Jde o to, jací jste hráči, jestli jste sběratelé -> berte všechno Vypláznutý jazyk. Pokud si chcete jen zpestřit hru, doporučuji si z této stránky (

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

) objednat určitě Německé hrady. Jedná se v podstatě o velký klášter + se tam dostávají ještě bonusové body. Česká pravidla nejdete v sekci „ke stažení“.

U půlek doporučuji objednat buď pouze jedničku, nebo jedničku a dvojku. Nekupujte si jen dvojku s tou se strašně špatně hraje -> dvojku jedině s kombinací s jedničkou. I pro ně mám česká pravidla v sekci „ke stažení“.

Kláštery – u tohoto rozšíření se dají v podstatě využít i kláštery z původní základní hry. Klášterům se v podstatě upravují jen pravidla. Jinak je toto rozšíření spíš pro sběratele. Pravidla také v sekci „ke stažení“.

Směrová růžice – u tohoto rozšíření existují také dvě verze. Jedna má všechny světové strany a druhá pouze severojižní orientaci. Ukázky rozšíření v naší Carcapedii:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Se severojižní orientací v tomto obchodě není problém. U verze se všemi světovými stranami to je horší. Tu jedině přes náhradní díly (

) s tím že se rozšíření nadá objednat celé najednou -> minimálně přes dvě samostatné objednávky.

Škola – také super rozšíření jako alternativní začátek.

Oslava – Ta se dá i u nás sehnat v Jubilejní edici. Trošku slabší rozšíření ale záleží na typech hráčů, někomu může plně vyhovovat. Pravidla také v sekci „ke stažení“.

Dále je na Cundco.do sekce „Příslušenství“ (

) v ní si můžete další bonusový materiál (figurky v dalších šesti barvách, nálepky na figurky či desku s městem Carcassonne).

S objednávkou byste se měli vejít do 35 Euro, pak je poštovné vyšší.

Co se týče placení tak přes PayPal, pokud jej nemáte může vám pomoc náš admin @Eldenroot který to za vás objedná, zaplatí a nechá to poslat na vaši adresu, vy mu jen pošlete peníze na účet.  Mrknutí
Odpovědět
Vítej na našem fóru!

Jak již bylo zmíněno, tak vše ti mohu objednat a zaplatit přes PayPal. Poté to enchám zaslat na tvou adresu a ty mi jen převeden částku na můj účet v ČR. Popřípadě se můžeš přidat k někomu když bude objednávat. Určitě bych se řídil dle rad @peťul, jen doplním, že na Cundco.de je k dispozici i minirozšíření Oslava (minimálně ráno ještě bylo). To bych určitě do začátku doporučil
Odpovědět
(24.4.2016, 12:13)Eldenroot Napsal(a): Vítej na našem fóru!

Jak již bylo zmíněno, tak vše ti mohu objednat a zaplatit přes PayPal. Poté to enchám zaslat na tvou adresu a ty mi jen převeden částku na můj účet v ČR. Popřípadě se můžeš přidat k někomu když bude objednávat. Určitě bych se řídil dle rad @peťul, jen doplním, že na Cundco.de je k dispozici i minirozšíření Oslava (minimálně ráno ještě bylo). To bych určitě do začátku doporučil

Zdravim te Elderoote, jelikoz se v tom nevyznam tak mi prosim secti kolik by mne vyslo co by se dalo ted objednat na cundco.de (myslim z karticek) a myslim si ze bych byl hodne vdecny za objednani prez sebe jen nevim na kolik by to zatim vyslo Usměvavý
Odpovědět
Není problém, jen je potřeba mi poslat do SZ nebo zde odkazy a množsví co vše by sis přál. Já ti to pak spočtu.

[-] 2x   Asusik, Chmura
Odpovědět
(24.4.2016, 11:58)peťul Napsal(a): Vítám nové fanoušky této deskové hry Usměvavý

Jde o to, jací jste hráči, jestli jste sběratelé -> berte všechno Vypláznutý jazyk. Pokud si chcete jen zpestřit hru, doporučuji si z této stránky (

) objednat určitě Německé hrady. Jedná se v podstatě o velký klášter + se tam dostávají ještě bonusové body. Česká pravidla nejdete v sekci „ke stažení“.

U půlek doporučuji objednat buď pouze jedničku, nebo jedničku a dvojku. Nekupujte si jen dvojku s tou se strašně špatně hraje -> dvojku jedině s kombinací s jedničkou. I pro ně mám česká pravidla v sekci „ke stažení“.

Kláštery – u tohoto rozšíření se dají v podstatě využít i kláštery z původní základní hry. Klášterům se v podstatě upravují jen pravidla. Jinak je toto rozšíření spíš pro sběratele. Pravidla také v sekci „ke stažení“.

Směrová růžice – u tohoto rozšíření existují také dvě verze. Jedna má všechny světové strany a druhá pouze severojižní orientaci. Ukázky rozšíření v naší Carcapedii:

Se severojižní orientací v tomto obchodě není problém. U verze se všemi světovými stranami to je horší. Tu jedině přes náhradní díly (

) s tím že se rozšíření nadá objednat celé najednou -> minimálně přes dvě samostatné objednávky.

Škola – také super rozšíření jako alternativní začátek.

Oslava – Ta se dá i u nás sehnat v Jubilejní edici. Trošku slabší rozšíření ale záleží na typech hráčů, někomu může plně vyhovovat. Pravidla také v sekci „ke stažení“.

Dále je na Cundco.do sekce „Příslušenství“ (

) v ní si můžete další bonusový materiál (figurky v dalších šesti barvách, nálepky na figurky či desku s městem Carcassonne).

S objednávkou byste se měli vejít do 35 Euro, pak je poštovné vyšší.

Co se týče placení tak přes PayPal, pokud jej nemáte může vám pomoc náš admin @Eldenroot který to za vás objedná, zaplatí a nechá to poslat na vaši adresu, vy mu jen pošlete peníze na účet.  Mrknutí
Skvěle popsány aktuální možnosti nákupu.
​​​​Jen bych doplnil​​, pokud jsi sběratel, jsou dostupné dvě kartičky Labyrintu 
​​v časopisu 

Nevím, jak velký jsi nováček, ale nezapomínejme, že 9 rozšíření je k mání v češtině od MindOKu. Já bych doporučil 1.,2.,4.,5.
Na ​​​hlavní straně uživatele můžeš nastavit, jaká rozšíření již máš.
[-] 1x   peťul
Odpovědět
(24.4.2016, 19:17)Asusik Napsal(a):
(24.4.2016, 11:58)peťul Napsal(a):  
Skvěle popsány aktuální možnosti nákupu.
​​​​Jen bych doplnil​​, pokud jsi sběratel, jsou dostupné dvě kartičky Labyrintu 
​​v časopisu 

Nevím, jak velký jsi nováček, ale nezapomínejme, že 9 rozšíření je k mání v češtině od MindOKu. Já bych doporučil 1.,2.,4.,5.
No ja mam zaklad a 1+2rozsireni a 1-6mini rozsireni ale ted sem koupil na aukci zaklad + rozsireni 1-8 Velký úsměv 9 dokoupim a to co bude dvakrat pujde na prodej Usměvavý jen bych chtel nakoupit to co se tady uz neda sehnat Usměvavý
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 4 host(ů)