CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Nováček

téma založeno uživatelem Milan-Night Vokurka - 23.4.2016, 21:41 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Asusik 2 carcassonne 1 Chmura 1 Eldenroot 2 Milan-Night Vokurka 4 peťul 2 vonkiller 1
Zdravíčko hráči, 
   byl by tu někdo ochotný mi naklikat objenávku u cundco.de a říct mi kolik by to stálo i s poštovným. Rád bych objednal vše co se tam dá zatím z minirozšíření sehnat a u nás již není k dostaní. Nebo jen poradit co je dobré teď objednat Usměvavý
(23.4.2016, 23:11)Asusik Napsal(a): Naštvaný Objednat je dobré to, co ještě nemáš.
Na cundco.de se zaregistruješ a pak si vybereš, co potřebuješ.
Doporučuji vybrat tolik položek, aby ses vešel do dodání Deutche Post - ideální minirozšíření - platíčka (​poštovné 3,95 EUR)...
Pro platbu doporučuji založit si PayPal (poplatek za převod do 1 EUR).
Toť vše.

Hele a co ty trojuhelnicky jsou dobry k rosireni hry nebo je to k nicemu?
Odpovědět
(24.4.2016, 12:13)Eldenroot Napsal(a): Vítej na našem fóru!

Jak již bylo zmíněno, tak vše ti mohu objednat a zaplatit přes PayPal. Poté to enchám zaslat na tvou adresu a ty mi jen převeden částku na můj účet v ČR. Popřípadě se můžeš přidat k někomu když bude objednávat. Určitě bych se řídil dle rad @peťul, jen doplním, že na Cundco.de je k dispozici i minirozšíření Oslava (minimálně ráno ještě bylo). To bych určitě do začátku doporučil

Zdravim te Elderoote, jelikoz se v tom nevyznam tak mi prosim secti kolik by mne vyslo co by se dalo ted objednat na cundco.de (myslim z karticek) a myslim si ze bych byl hodne vdecny za objednani prez sebe jen nevim na kolik by to zatim vyslo Usměvavý
Odpovědět
(24.4.2016, 19:17)Asusik Napsal(a):
(24.4.2016, 11:58)peťul Napsal(a):  
Skvěle popsány aktuální možnosti nákupu.
​​​​Jen bych doplnil​​, pokud jsi sběratel, jsou dostupné dvě kartičky Labyrintu 
​​v časopisu 

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Nevím, jak velký jsi nováček, ale nezapomínejme, že 9 rozšíření je k mání v češtině od MindOKu. Já bych doporučil 1.,2.,4.,5.
No ja mam zaklad a 1+2rozsireni a 1-6mini rozsireni ale ted sem koupil na aukci zaklad + rozsireni 1-8 Velký úsměv 9 dokoupim a to co bude dvakrat pujde na prodej Usměvavý jen bych chtel nakoupit to co se tady uz neda sehnat Usměvavý
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)