10.8.2017, 21:40
Já našel chyby dokonce 3!
1. Napřed se postaví celá řeka, potom až zbytek
2. Zeleného panáčka jsem bral že leží na louce vedle řeky - v tom případě si modrý nemohl pár tahů po něm obsadit tu samou louku
3. Červený panáček ve městě by už měl být vyhodnocen a zpět v zásobě majitele - obě kartičky města byly položeny už před minimálně dvěma tahy (vedle jedné je žlutý na městě a ke druhé teď někdo přidává kartičku se zahradou)
1. Napřed se postaví celá řeka, potom až zbytek
2. Zeleného panáčka jsem bral že leží na louce vedle řeky - v tom případě si modrý nemohl pár tahů po něm obsadit tu samou louku
3. Červený panáček ve městě by už měl být vyhodnocen a zpět v zásobě majitele - obě kartičky města byly položeny už před minimálně dvěma tahy (vedle jedné je žlutý na městě a ke druhé teď někdo přidává kartičku se zahradou)
Správná odpověď/řešení rébusu
|
Datum automatického zveřejnění správně odpovědi / postupu řešení rébusu: Aktuální čas: 19.1.2025, 18:05
|
Nedostupné
datum aktuální na fóru: 1737302739 (UNIX) / 19.01.2025 (DD.MM.YYYY) datum vytvoření rébusu: 1502394023 (UNIX) kdy bude zveřejněno řešení rébusu v příspěvku: Nebylo zadáno výsledek: viditelné/neviditelné |