11.2.2018, 19:31
Zkusím oživit toto dávno zamlklé téma:
S čím hrajeme? Se vším (pravda, nemám toho moc, jedná se o základní sadu, dvě rozšíření, a mini a nanorozčíření).
Startovní pozice? Zatím se daří držet všechny tři, co mám k dispozici — Lipsko, řeka i základní startovní kartička.
Pravidla znásilněna do jednoho formátu a svázána plastovým hřebenem do bloku (viz fotka v:
Jak už byla nahozena otázka dříve — jak to máte vy ostatní (zejména vy, kdož disponujete řadou rozšíření blížící se k nekonečnu)? Klasickou hru máte stejnou, nebo si vždy tvoříte jiný herní mix? Preferujete radši více rozšíření naráz (já ano), nebo se držíte užší specializace?
Jsem zvědav, jestli se téma podaří po letech opět trochu rozdmýchat
.
S čím hrajeme? Se vším (pravda, nemám toho moc, jedná se o základní sadu, dvě rozšíření, a mini a nanorozčíření).
Startovní pozice? Zatím se daří držet všechny tři, co mám k dispozici — Lipsko, řeka i základní startovní kartička.
Pravidla znásilněna do jednoho formátu a svázána plastovým hřebenem do bloku (viz fotka v:
[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
).Jak už byla nahozena otázka dříve — jak to máte vy ostatní (zejména vy, kdož disponujete řadou rozšíření blížící se k nekonečnu)? Klasickou hru máte stejnou, nebo si vždy tvoříte jiný herní mix? Preferujete radši více rozšíření naráz (já ano), nebo se držíte užší specializace?
Jsem zvědav, jestli se téma podaří po letech opět trochu rozdmýchat