Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
(9.1.2018, 0:11)0Marty0 Napsal(a): Už tady někdo z fóra objednával sáčky na figurky? Protože jak na to koukám tak jich jde objednat jen 5 naráz (pěkná blbost, když je 6 variant) a nikde nevidím, kam by šlo napsat jaké barvy chci objednat... Případně máte někdo zkušenosti s objednáváním variant zboží z Cundco? Jde to někam napsat k objednávce?
Mozna se pletu,ale nepisou tam nahodou set sesti sacku a jeste navic jsou tam vsechny ty barvy rozepsany
21.2.2018, 11:38 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21.2.2018, 11:51 uživatelem Petr Chytka.)
(21.2.2018, 9:11)pripluv Napsal(a): Chápu dobře, že po DE je poštovné bez ohledu na velikost 6 EUR?
V případě placaté obálky (což je zpravidla můj případ) do ČR to jsou 4 EUR, po DE nic takového nemají?
(21.2.2018, 9:11)pripluv Napsal(a): Chápu dobře, že po DE je poštovné bez ohledu na velikost 6 EUR?
V případě placaté obálky (což je zpravidla můj případ) do ČR to jsou 4 EUR, po DE nic takového nemají?
Ja vzdy platim 4,50 nebo 7 euro.zalezi taky na rozmerech objednavky.
Dodani je 3-4 pracovni dny
Ja vzdy platim 4,50 nebo 7 euro.zalezi taky na rozmerech objednavky.
Dodani je 3-4 pracovni dny
Dobrý den,
chtěl bych Vás poprosit, za předpokladu, že budete objednávat, jestli by přes Vám nebylo možné něco objednat?
Děkuji
Jasně.budu objednavat tuto sobotu vecer.staci napsat do SZ.
(21.2.2018, 15:11)pripluv Napsal(a): Nejsem si teď zcela jist, ale v případě objednání krabice (klasické rozšíření) se už nevejdeme do poštovného 3,95 EUR, je tak?
No, zatím navrhuji poštovné neřešit a věnovat se tomu pak před případným objednáním.
@Petr Chytka : jak ty to máš s tou Německou adresou? Pochopil jsem, že bys to dokázal objednat na svoji Německou adresu, v rámci nějakého přesunu převézt do Česka a pak to rozeslat za normální poštovné (plus samozřejmě podíl na Německém poštovném)?
BTW: jestli se dá u ČP hovořit o normálním poštovným .
Presne tak,mam 3 adresy a jedna je v de.( bavorsko).nechavam temer vse posilat na de. adresu a pak si vse prevezu dom.
).
Ujme se toho prosím někdo ? Dal bych termín do neděle 30.9.2018.
Dle infa @PetrM je na cundco.de spieldoch 2/2018. Přesunuji objednávky co se řešili do google tabulky z cundco.
Díky.
Jestli se toho nekdo ujme,tak to po zaplaceni muzete klidne poslat na mou DE adresu.par euro se tim usetri,prijde to vcas a ja vse dovezu do olomouce.