1 451 Příspěvky: Poděkování obdrženo:2 535 10/2014 Registrace:
Střední Morava (Česká republika)
napadá mě jestli by nebylo lepší udělat třeba na googlu tabulku, kde by se psali objednávky. Tady na fóru v tom ztrácím přehled
třeba takto: [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
Je to jen nástřel - klidně bych přidal další sloupce jako cena, množství atd...
Když by byla další objednávka, tak by se jen vytvořil nový list , kde by eventuelně mohl být i datum objednání atd...
Nebo dotaz na @ Eldenroot - jsou nějaky tabulky implementovány v systému fóra jako takového ? Asi ne že?
(9.1.2018, 0:29)Petr Chytka Napsal(a): (9.1.2018, 0:11)0Marty0 Napsal(a): Už tady někdo z fóra objednával sáčky na figurky? Protože jak na to koukám tak jich jde objednat jen 5 naráz (pěkná blbost, když je 6 variant) a nikde nevidím, kam by šlo napsat jaké barvy chci objednat... Případně máte někdo zkušenosti s objednáváním variant zboží z Cundco? Jde to někam napsat k objednávce? Mozna se pletu,ale nepisou tam nahodou set sesti sacku a jeste navic jsou tam vsechny ty barvy rozepsany hmmm... ....asi to tak bude....ono aji 6€ za pytlík je celkem dost...
(9.1.2018, 8:40)pripluv Napsal(a): Jo, nakousli jste ty mé otázky, co jsem sliboval včera :
Jaká je zde zaběhnutá praxe s objednáváním?
Jak s placením? Před objednávkou na účet? Plus poštovné po ČR?
BTW, naskladnili mi jednostranně nepotištěné kartičky, takže na mě se už čekat nemusí .
Jen se dívám, že se nám lehce rozpadla objednací tabulka, chybí sloupec s konkrétními odkazy. Opravím to...
Ještě k sáčkům — také jsem pochopil, že se jedná o celý set (a cenově to odpovídá). Dík, za korekci tabulky - teď vypadá podstatně líp. Co deadline ? Nějaký bych tam dal (týden ?) , ať se tím pohne
(9.1.2018, 11:24)Jana.Zat Napsal(a): cop jsem se dočetla tak základní prázdné dlaždice ještě nemají, mám se do tabulky napsat nebo počkat až budou? Dle - [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] - jak to dával do tabulky @ pripluv , tak by to měli mít. Určitě se tam napiš
14.1.2018, 20:54
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.1.2018, 20:54 uživatelem šmoula.)
Zítra objednávám to co je v [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
Přidá se ještě někdo ? Poslední šance Ještě objednat za 12€ a budeme mít pytlík nebo co to je za tašku
(14.1.2018, 22:28)pripluv Napsal(a): Že bychom si to rozstříhali . Tu tašku ? chtěl jsem ji nechat na sraz někomu třeba "za odměnu", ale jak říká @ Eldenroot , tak asi není o co stát... :-\
(14.1.2018, 22:53)Eldenroot Napsal(a): Tu moji tašku věnuji jako cenu pro vítěze turnaje na příštím srazu... jen mi to připomeňte A budeš doufat, že nebudeš vítěz že ?
15.1.2018, 17:24
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.1.2018, 17:40 uživatelem šmoula.)
Objednávka 14.1.2018 odeslána. Zde - [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] je vytvořen nový list, pro další objednávky.
Vyhovuje to takhle ? Za mě OK. Díky moc @ pripluv , za značnou korekci tabulky
Záleží kolik toho je. My co jsme objednávali (viz tabulka zda: [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] ) jsme se vlezli do nejlevnějšího poštovného. Však to zkus - vyber zboží a dej objednat a ještě před tím než jim zadáš adresu, tak ti tam skočí poštovné...a pak to zrušíš...taky to tak dělám
|