CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

PRAVIDLA-VYŘEŠENO DOTAZY NA PRAVIDLA - Labyrint

téma založeno uživatelem pripluv - 2.2.2018, 22:44 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 2 pripluv 2
Mám dotaz na mini(nano)rozšíření Labyrint. Či spíše dotazy:

1. Když počítám labyrint, tak ty cucky cest, co z něj vycházejí, nejsou plnohodnotné cesty za jeden bod, že?
2. Labyrint počítám pouze, když je uzavřený? Tzn., když neuzavřu všechny čtyři cesty okolo, tak z něj nemám žádné body?
3. Co když se mi cesta z jedné strany Labyrintu spojí s další cestou, tak se počítá pouze za jednu cestu?
4. V návodu, co jsem zde nalezl, je namalováno spousta meeplů na uzavřených cestách během závěrečného vyhodnocování. Když ale uzavřu cestu z labyrintu, tak si meepla beru zpět (a počítám body za cestu), nebo ne?

Jedna kartička a jak dokáže zmást  Wau .
Děkuji, dnes jsem se tomu nějakou dobu věnoval a plus mínus jsem dospěl k tomu samému.
Nicméně díky za potvrzení...
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  PRAVIDLA-VYŘEŠENO DOTAZY NA PRAVIDLA - Kupci a stavitelé Joachim 10 14 5 218 16.4.2022, 23:53
Poslední příspěvek: Bumsakalaka
  PRAVIDLA-VYŘEŠENO DOTAZY NA PRAVIDLA - Různá rozšíření Sleepy 129 43 111 28.4.2020, 12:35
Poslední příspěvek: Eldenroot
  PRAVIDLA-VYŘEŠENO DOTAZY NA PRAVIDLA - Katapult Losos 6 1 555 10.2.2020, 17:10
Poslední příspěvek: LunarHexagon
  PRAVIDLA-VYŘEŠENO DOTAZY NA PRAVIDLA - Kruhy v obilí Chmura 4 2 011 8.11.2019, 16:28
Poslední příspěvek: Eldenroot
  PRAVIDLA-VYŘEŠENO DOTAZY NA PRAVIDLA - Hostince a katedrály Gabča Halasová 7 3 351 26.2.2019, 22:20
Poslední příspěvek: Chmura

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)