CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Družiníci

téma založeno uživatelem peťul - 7.11.2014, 12:23 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Bumsakalaka 1 C6H6 1 Chmura 7 Curuj 1 Dupi 1 Eldenroot 10 LukyBil 1 peťul 30 Samhoov 2 šmoula 6 VTomuna 1
možná by stálo za to tabulku udělat řekněme znovu. Jsou figurky které přibyly - vím tedy jen o řediteli cirkusu.
No a sem bych umístil tabulku, ať je všem k dispozici a asi by stálo za to ji udělat i ve slovenštině Mrknutí
[-] 3x   Chmura, Eldenroot, Karel
Odpovědět
Taky že vítám zpět Usměvavý
Co vím, tak si ne - toto je zatím poslední verze..
Odpovědět
Tak nám řekni kde je v tabulce chyba Mrknutí
Podle mě se většinou čerpá z pravidel nebo z annotated rules, popř. naši nebo jiné pedie. Nevím jestli v tabulce tento údaj nebude zbytečný. Tabulka by měla podle mě sloužit jako přehled popř. si ji může každý vytisknout a nechat v boxu se hrou. Tím pádem by měla být co možná nejkompaktnější.
[-] 2x   Chmura, peťul
Odpovědět
Prosím o opravu - Ředitel může být vrácen zpět princeznou z 3. rozšíření.
Díky Mrknutí
[-] 1x   Eldenroot
Odpovědět
Vpohodě, já na to celkem náhodou přišel, tak jsem to sem hned hodil, abych na to nezapomněl.
Pokud budeš toto téma přejmenovávat, tak dej si závorky družiníci, ať se mi to dobře hledá Velký úsměv
Odpovědět
Další nesrovnalost : Pastýř (ovčák) nemůže být zajat pomocí věže (viz příloha - výňatek z pravidel)
A když už jsem u toho pastýře (omlouvám se, ale ovčák je pro mě pes a jsem zvyklý na pastýře Velký úsměv ), tak v tabulce je uvedeno, že lze být odstraněn pomocí oslavy - s tím souhlasím, ale co pak se stádem ovcí ? Zůstanou na louce bez pastýře ?  Myslí si svoje  Za mě by se měli asi vrátit do pytlíku, aby nenastala kuriózní situace, že by v pytlíku skončili jen vlci a všechny ovce zůstaly loukách bez pastýřů Velký úsměv

Přiložené soubory Miniatury

Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 3 host(ů)