CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Družiníci

téma založeno uživatelem peťul - 7.11.2014, 12:23 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Bumsakalaka 1 C6H6 1 Chmura 7 Curuj 1 Dupi 1 Eldenroot 10 LukyBil 1 peťul 30 Samhoov 2 šmoula 6 VTomuna 1
(24.5.2018, 14:16)Curuj Napsal(a): bola by tabuľka v nejakom lepšom formáte? png nie je moc vhodné na tlač, radšej by som mal vektorovú (aspoň väčšinu plochy) verziu.
v hlavičke asi zmeniť adresu fora :)
červené hodnoty sú či nie sú doriešené? nemám prehľad
dik za tabuľku

Tabulku vyráběl @peťul , bohužel se na fóru v poslední době moc neobjevuje. Já mám tabulku bohužel ve stejném formátu, ale již bez loga (v příloze). Požadavek o jiný formát tabulky by měl tedy směřovat na něho! Mrknutí

Bohužel nemám přehled, zda jsou červené hodnoty dořešené (mám zato, že ne, protože tabulka nebyla od té doby aktualizována). Smutný

Přiložené soubory Miniatury

Chmura Zelený meeple
[-] 2x   Eldenroot, Karel
Odpovědět
Těšíme se na tvoji další spolupráci! Mrknutí
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Vidím to podobně já mám tabulku v krabici se hrou a používám ji jako rychlý přehled. A to odkud bylo pravidlo čerpání bych bral jen jako doplňkové informace, které bych si ani nemusel tisknout.
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   peťul
Odpovědět
(22.7.2021, 7:34)Eldenroot Napsal(a): Byl bych pro dve verze, jedna kompaktni a druha detailni :)

Ano verze pro čtení a verze pro tisk.
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   peťul
Odpovědět
Bylo by zajímavé dát dohromady tabulku k původní verzi hry. Zde už máme jasno co vyšlo a jak jednotlivá rozšíření spolu fungují. Zde bych se držel původních pravidel.

Pro novou edici bych byl pro sestavení "interaktivní" tabulky , kde by byly změny oproti původní verzi hry zvýrazněny.
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   peťul
Odpovědět
Dobrá práce! Děkujeme za aktualizovanou tabulku. Palec nahoru
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   peťul
Odpovědět
Já více než souhlasím a zároveň navrhuji v záhlaví tabulky označit příslušnou edici (tzn. Původní edice hry). Mrknutí
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   peťul
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)