Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
(31.12.2014, 1:27)Eldenroot Napsal(a): @peťul - tak jsem konečně dobojoval a upravil jsem ty čáry pro poděkování pod příspěvkem - dobré nebo ještě nějak změnit?
EDIT: navíc jsem to okno udělal užší ať nezabírá tolik místa jako předtím + když teď ukážeš na jméno kdo ti poděkoval, tak se ti zobrazí v čas a datum kdy se tak stalo ;)
Nešlo by u obrázků zobrazovat počet stažení? Bylo by to fajn Díky.
(3.1.2015, 18:16)Eldenroot Napsal(a): Napsal jsem si to na seznam :) kouknu na to v následujících dnech.
Díky za konstruktivní nápad!
EDIT: viz můj příspěvek výše - buď miniatury a nebo odkazy jako u souborů... takže uvidíte počet stažení celkem, ale pro obrázek abyste ho viděli, budete muset rozkliknout. Vyberte si...
EDIT2: Takže vyřešeno :) dneska jsem dostal při učení nápad jak to vyřešit elegantně - stačí ukázat na obrázek myší a ukáží se dané informace (viz příloha :) ) Může to tak být, nebo mám něco z toho posunout/přejmenovat? Popřípadě napadá vás ještě něco?
(25.2.2016, 18:12)Eldenroot Napsal(a): Nahozena menší aktualizace:
* opraveno okno s moderováním pro příspěvky (nyní lze editovat i odstranit napsaný text) + změna barvy
* opraven systém notifikací (úpravy zobrazení prvků ve vyskakovacím okně změním v průběhu)
* přidáno zobrazení avatarů jednotlivých přispěvovatelů v tématu
Prosím, o otestování notifikací, hlavně vyskakovacího okna, přijde mi že trošku zlobí.
Děkujeme! Zobrazení avatarů jednotlivých je parádní!
Hlásím chybu po zmáčknutí tlačítka odpovědět se nemůžu dostat k psaní textu. Objeví se červená přerušovaná čára se znakem entru ( viz přiložený obrázek). Teprve po smazání celé citace lze psát!
(27.2.2016, 23:17)Eldenroot Napsal(a): Aktualizace - opravení chybek z rána + zapnutí Tapatalk pro prohlížení z telefonů (@peťul nebo @Chmura - kdyby jste objevili znovu nějakou hlášku o chybě, prosím dejte mi vědět).
Omlouvám se za minulou hlášku vše funguje perfektně!
(12.4.2016, 15:59)peťul Napsal(a): Aby to sedělo se stávajícím pojmenováním některých rozšíření mohlo by se to napsat takto:
Německé hrady -> Hrady (Německo)
Německé kláštery -> Katedrály (Německo)
Jo souhlasím, myslím, že je to tam psáno obdobně u klášterů.