CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Rozšíření 6: Král, hrabě a řeka

téma založeno uživatelem Mroj - 23.6.2018, 15:22 |

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 20 Eldenroot 8 Jana.Zat 1 Mroj 12 PesBobes 2 PetrM 5 Uživatel 719 2
Přišlo mi logické, že rozšíření Řeka (mám tu z Big Boxu 2017) má na rubu trochu jinou barvu (stejnou, jako startovní kartička). Nicméně mi dnes došlo, že rozšíření Řeka II (mám tu z rozšíření č. 6) má na rubu úplně obyčejnou barvu, jako všechny ostatní kartičky. A děsně mě to štve. Smutný
[Obrázek: green-meeple.png] 
No což o to, sice to dráždí náš perfekcionismus (stejně jako chybějící vodoznak na krabičce od rozšíření 9), ale co až si toho jednou někdo všimne a vydaj rozšíření 6 s opravenou barvou rubových kartiček? To si budu muset kvůli tomu koupit. :D
[-] 2x   Eldenroot, Karel
Odpovědět
Tak to je skoro na reklamaci. :D :(
Odpovědět
Dyť to má i úplně jiný odstín.

(26.6.2018, 9:59)PetrM Napsal(a): Spíš jsem překvapen, že ta předloha pro tisk není jednotná, nebo to pro Mindok takhle vyšlo levněji? Těžko říct, kde se stala chyba. Každopádně pokud Německu vyšlo rozšíření v pořádku, je to zvláštní.

Tohle mě vždy zajímalo, jak tyhle lokalizace fungují. Zda to Mindok jenom přeloží do tiskových dat a pošle HiG zpátky a ten jim to vyrobí a nebo si to Mindok tiskne někde nezávisle v ČR sám. Evidentně je to zcela nezávislý mechanismus.
Odpovědět
Tak můžu potvrdit, že mám ty vnitřní rohy ostré a vnější hladké, ale okem to nejde prakticky poznat, to až se na to sáhne prstem, tak je cítit rozdíl.
Odpovědět
(27.6.2018, 10:57)Uživatel 719 Napsal(a): (...) poprípade to Mindok mohol vydať ako celú kartu v kope - ako bodovaciu tabuľku (...)

Jo to bylo to první, co mě napadlo, že by bylo mnohem hezčí, kdyby bylo město vcelku. Ono se snad i přes CundCo.de vcelku prodává ne? Ale je zase fakt, že pak by ta krabička neseděla velikostně s ostatními, takže těžko říct, co by mě trápilo víc. Ale mě o to hraběcí město moc nejde, ani o ty rohy. Moc to nehrajeme, ale řeku máme hrozně rádi a jak zde bylo napsáno, blbě se to pak třídí a posledně se nám omylem zamíchalo pár kartiček řeky do normálních hromádek a zrovna úplně nakonec hry, kdy jsem chtěl ještě uzavřít spousta věcí a už zbyly jen kartičky řeky! Nerozhodnutý
Odpovědět
Zajímavé postřehy. Díky Ti. Nicméně nebylo by lepší spíše zkusit upozornit Mindok na tiskovou chybu rubu? Určitě by to mohli změnit a začít to tisknout správně a těm málo (věřím že by jich bylo minimum) co by to reklamovali, by pak mohli poslat nové kartičky z tohoto nového retisku. Úplně se mi nechce kvůli řece kupovat celé rozšíření znovu...
Odpovědět
Ale tak to nebude nic plošného. Však kolik lidí to "reklamuje". Reálně tak 1-10 lidí tady z fóra a běžní lidi si toho ani nevšimnou, že je ten rub blbě. Však je to venku tak dlouho a všimnul jsem si toho nedávno až já.

Ale chápu, že to nebudou celé přetiskávat jenom kvůli mé reklamaci. První krok je upozornit na to aby v případě, že budou dělat dotisk, ho udělali už správně. A teprve až bude dotisk, tedy kartičky se správným rubem reálně k dispozici, by se dala zkusit reklamace, jako že by mi zdarma poslali ty kartičky správně... Myslí si svoje
Odpovědět
Já bych si z toho vzal to nejdůležitější - "Pokud se jedná o chybu, zkusíme ji odstranit v dalším dotisku." To je přesně to, čeho jsme chtěli docílit! Teď tedy je jen šikovnými argumenty přesvědčit, že to mají blbě. Zkuste jim poslat fotku z řeky z Cundco.
Odpovědět
(26.6.2018, 9:59)PetrM Napsal(a): Souhlasím, že je to velmi mrzuté. Spíš jsem překvapen, že ta předloha pro tisk není jednotná, nebo to pro Mindok takhle vyšlo levněji? Těžko říct, kde se stala chyba. Každopádně pokud Německu vyšlo rozšíření v pořádku, je to zvláštní.

(16.10.2018, 13:08)Chmura Napsal(a):
(16.10.2018, 12:12)Mroj Napsal(a): Já bych si z toho vzal to nejdůležitější - "Pokud se jedná o chybu, zkusíme ji odstranit v dalším dotisku." To je přesně to, čeho jsme chtěli docílit! Teď tedy je jen šikovnými argumenty přesvědčit, že to mají blbě. Zkuste jim poslat fotku z řeky z Cundco.

OK, vyfoť to a pošli jim to! Vyfotil bych krabici + kartičky zepředu a hlavně zezadu, aby jim bylo jasné odkud vítr fouká! Cool 

Hele já bych to vyfotil hrozně rád, ale já mám jen tu verzi od Mindoku, kde je to blbě. Nemám tu verzi z Cundco, kde je to dobře. Má někdo obě? Aby udělal porovnání fotek vedle sebe? Ať už je to kdokoliv, bylo by pak dobré, aby jim to poslal zase @Chmura když už se s nimi dal do řeči, ať mjaí kontext.
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Řeka Jubilejní edice 20 let + 2x Řeka II v jedné hře Chmura 0 41 14.12.2021, 1:16
Poslední příspěvek: Chmura
  Žetony pro rozšíření Král ( Carassonne v 1.0) Chmura 3 1 382 4.2.2019, 1:02
Poslední příspěvek: Chmura

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 5 host(ů)