Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
![]() Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
23.6.2018, 15:22
Přišlo mi logické, že rozšíření Řeka (mám tu z Big Boxu 2017) má na rubu trochu jinou barvu (stejnou, jako startovní kartička). Nicméně mi dnes došlo, že rozšíření Řeka II (mám tu z rozšíření č. 6) má na rubu úplně obyčejnou barvu, jako všechny ostatní kartičky. A děsně mě to štve.
![]()
25.6.2018, 9:11
No což o to, sice to dráždí náš perfekcionismus (stejně jako chybějící vodoznak na krabičce od rozšíření 9), ale co až si toho jednou někdo všimne a vydaj rozšíření 6 s opravenou barvou rubových kartiček? To si budu muset kvůli tomu koupit. :D
26.6.2018, 14:34
Dyť to má i úplně jiný odstín.
(26.6.2018, 9:59)PetrM Napsal(a): Spíš jsem překvapen, že ta předloha pro tisk není jednotná, nebo to pro Mindok takhle vyšlo levněji? Těžko říct, kde se stala chyba. Každopádně pokud Německu vyšlo rozšíření v pořádku, je to zvláštní. Tohle mě vždy zajímalo, jak tyhle lokalizace fungují. Zda to Mindok jenom přeloží do tiskových dat a pošle HiG zpátky a ten jim to vyrobí a nebo si to Mindok tiskne někde nezávisle v ČR sám. Evidentně je to zcela nezávislý mechanismus.
26.6.2018, 20:33
Tak můžu potvrdit, že mám ty vnitřní rohy ostré a vnější hladké, ale okem to nejde prakticky poznat, to až se na to sáhne prstem, tak je cítit rozdíl.
27.6.2018, 13:40
(27.6.2018, 10:57)Uživatel 719 Napsal(a): (...) poprípade to Mindok mohol vydať ako celú kartu v kope - ako bodovaciu tabuľku (...) Jo to bylo to první, co mě napadlo, že by bylo mnohem hezčí, kdyby bylo město vcelku. Ono se snad i přes CundCo.de vcelku prodává ne? Ale je zase fakt, že pak by ta krabička neseděla velikostně s ostatními, takže těžko říct, co by mě trápilo víc. Ale mě o to hraběcí město moc nejde, ani o ty rohy. Moc to nehrajeme, ale řeku máme hrozně rádi a jak zde bylo napsáno, blbě se to pak třídí a posledně se nám omylem zamíchalo pár kartiček řeky do normálních hromádek a zrovna úplně nakonec hry, kdy jsem chtěl ještě uzavřít spousta věcí a už zbyly jen kartičky řeky! ![]()
11.10.2018, 23:15
Zajímavé postřehy. Díky Ti. Nicméně nebylo by lepší spíše zkusit upozornit Mindok na tiskovou chybu rubu? Určitě by to mohli změnit a začít to tisknout správně a těm málo (věřím že by jich bylo minimum) co by to reklamovali, by pak mohli poslat nové kartičky z tohoto nového retisku. Úplně se mi nechce kvůli řece kupovat celé rozšíření znovu...
12.10.2018, 0:00
Ale tak to nebude nic plošného. Však kolik lidí to "reklamuje". Reálně tak 1-10 lidí tady z fóra a běžní lidi si toho ani nevšimnou, že je ten rub blbě. Však je to venku tak dlouho a všimnul jsem si toho nedávno až já.
Ale chápu, že to nebudou celé přetiskávat jenom kvůli mé reklamaci. První krok je upozornit na to aby v případě, že budou dělat dotisk, ho udělali už správně. A teprve až bude dotisk, tedy kartičky se správným rubem reálně k dispozici, by se dala zkusit reklamace, jako že by mi zdarma poslali ty kartičky správně... ![]()
16.10.2018, 12:12
Já bych si z toho vzal to nejdůležitější - "Pokud se jedná o chybu, zkusíme ji odstranit v dalším dotisku." To je přesně to, čeho jsme chtěli docílit! Teď tedy je jen šikovnými argumenty přesvědčit, že to mají blbě. Zkuste jim poslat fotku z řeky z Cundco.
17.10.2018, 12:26
(26.6.2018, 9:59)PetrM Napsal(a): Souhlasím, že je to velmi mrzuté. Spíš jsem překvapen, že ta předloha pro tisk není jednotná, nebo to pro Mindok takhle vyšlo levněji? Těžko říct, kde se stala chyba. Každopádně pokud Německu vyšlo rozšíření v pořádku, je to zvláštní. (16.10.2018, 13:08)Chmura Napsal(a):(16.10.2018, 12:12)Mroj Napsal(a): Já bych si z toho vzal to nejdůležitější - "Pokud se jedná o chybu, zkusíme ji odstranit v dalším dotisku." To je přesně to, čeho jsme chtěli docílit! Teď tedy je jen šikovnými argumenty přesvědčit, že to mají blbě. Zkuste jim poslat fotku z řeky z Cundco. Hele já bych to vyfotil hrozně rád, ale já mám jen tu verzi od Mindoku, kde je to blbě. Nemám tu verzi z Cundco, kde je to dobře. Má někdo obě? Aby udělal porovnání fotek vedle sebe? Ať už je to kdokoliv, bylo by pak dobré, aby jim to poslal zase @Chmura když už se s nimi dal do řeči, ať mjaí kontext. |
|
Pravděpodobně související témata… | |||||
Téma | Autor | Odpovědi | Shlédnuto | Poslední příspěvek | |
Řeka Jubilejní edice 20 let + 2x Řeka II v jedné hře | Chmura | 0 | 41 |
14.12.2021, 1:16 Poslední příspěvek: Chmura |
|
Žetony pro rozšíření Král ( Carassonne v 1.0) | Chmura | 3 | 1 382 |
4.2.2019, 1:02 Poslední příspěvek: Chmura |
Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 5 host(ů)