CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x


[POČÍTADLO] Počítadlo bodů (Carcassonne 1) - 3. verze
Informace
#1
nahled-obrazek
Vydáno jako součást:
Popis
Počítadlo bodů (Carcassonne 1) - 3. verze
Toto počítadlo bodů bylo poprvé použito ve hře  Carcassonne 1. A to ve 3. vydání základní hry, které vyšlo v roce 2002.

Celkem je ve hře 1 kus počítadla bodů. Počítadlo bodů slouží k zaznamenávání získaných bodů při hře. Každý z hráčů při zahájení hry umisťuje na počítadle na pole 0 jednu ze svých figurek. Ihned po získání jakýkoli bodů je figurka umístěna vpřed na číslo, které odpovídá právě získaným bodům. Při dalším bodovém zisku figurka pokračuje ve své cestě vpřed a na konci hry se bodový zisk jednoduše z počítadla odečte. Počítadlo bodů se umisťuje na okraj hrací plochy v dosahu jednoho z hráčů, který na něm zaznamenává získané body.

Toto počítadlo je zajímavé tím, že je je vydáno i ve své skládací verzi (před uložením do krabice lze přeložit na 3 díly). Od předchozí verze se liší živějšími barvami a označením každého pole příslušným číslem. Jedná se o nejrozšířenější verzi počítadla bodů.

Toto počítadlo bodů je součástí Carcassonne základní hry (Domínio de Carcassonne) a bylo vydáno v roce 2012 v Brazílii. V pravém dolním rohu má umístěné logo vydavatele GROW - DESATIVADO.

V první edici hry Carcassonne byly vydány hned tři verze počítadla bodů (když nebudeme počítat verzi, která vyšla s Kolem osudu a podruhé v z Big boxu č.5).
Úpravy
Vloženo: 26.11.2018, 9:24, uživatelem Chmura
Tento příspěvek byl naposledy změněn: 5.10.2022, 21:51 uživatelem Chmura Důvod úpravy: upraven název tématu
Upravit
Hodnocení
Průměrné hodnocení :
 
  • 4 Hlas(ů) - 4.5 Průměr
Celkem hodnoceno : 4×
Celkem zobrazeno : 182×
Animovaný 3D model
Počítadlo bodů (Carcassonne 1) - 3. verze 3D animovaný model
Další obrázky
Počítadlo bodů (Carcassonne 1) - 3. verze Screenshot Počítadlo bodů (Carcassonne 1) - 3. verze Screenshot Počítadlo bodů (Carcassonne 1) - 3. verze Screenshot Počítadlo bodů (Carcassonne 1) - 3. verze Screenshot Počítadlo bodů (Carcassonne 1) - 3. verze Screenshot        

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)