CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Reklamní předměty fóra

téma založeno uživatelem šmoula - 19.9.2019, 12:56 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 8 danka 1 Eldenroot 15 Petr Chytka 2 Skubin 5 šmoula 17 Žabža 1
(20.9.2019, 15:05)Eldenroot Napsal(a): No, klidně bych zrušil to "CZ" a raději tam dal "fórum", protože to má na první pohled být známo, co jsme a na co odkazujeme...

Pod to klidně mlžeme dát ještě text - největší česko-slovenské komunitní fórum věnované deskové hře, která změnila svět..." nebo něco takového.

Naopak "CZ" je zde nutností! Pamatuji si ještě dost živě spor s Německým fórem o název!!!! Naštvaný

Text je perfektní a myslím, že by se hodil na nějaký reklamní letáček! Usměvavý
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Jen se obávám Šokován , že mám absolutně shodný názor se Šmoulou! Smutný

-Každopádně všem zúčastněným děkujeme za názor!
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
 LOGO = Carcassonne CZ
-Logo bych takto ponechal, je jasné v jaké části světa vzniklo a odkud je provozováno! máme spoustu zahraničních členů, kteří se určitě neurazí, když se v názvu fóra neobjeví zkratka názvu jejich země!

Jinak by musela v názvu fóra ještě přibýt zkratka: Německa, Kanady, Nizozemí a dalších států ... a to je asi hloupost, že...
_____________________________________________________________________________________

Když text tak asi toto: Největší komunitní česko-slovenské fórum, věnované deskové hře Carcassonne.

-Vystihuje to přesně to k čemu se hlásíme. A také to vystihuje fakt, že je u nás  v největší míře zastoupená členská základna z České a Slovenské republiky
______________________________________________________________________________________

Pozadí, krabice a figurky se mě líbí!
-Nová edice byla zvolena schválně, protože čím dál tím více lidí bude důvěrněji znát hru Carcassonne v novém kabátě!
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Souhlasím ve všech bodech se Šmoulou!

Jen si neodpustím poznámku ohledně názvu fóra!

-ROZHODNĚ nesouhlasím se změnou názvu fóra! Jednou je v názvu CZ tak to tam nechme!
1. Fórum vzniklo v České republice!
2. "Úřední jazyk" je čeština!
3. Do dnes to nikomu nevadilo! Šokován Již jednou se název měnil a podle mě oprávněně, nelze, aby dvě fóra měla stejný název! Další změna není již nutná! A nebo se chceme státi světovými a zalíbit se všem? O to tu doufám nejde!

Jestli se vám můj názor nelíbí máte na to samozřejmě právo, ale měl jsem zde potřebu vše napsat  tak jak to vnímám já! A prosím neřešme zde takové hlouposti jak lépe "VYLEPŠIT" to co vylepšit podle mě nelze! Smutný Smutný Smutný
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Moc pěkný! Jen bych víc zakulatil rohy (asi jako u ruské edice). Myslí si svoje 

-Přece jen je to klíčenka... tak ať se člověk neodře o rohy kartičky!
Chmura Zelený meeple
[-] 2x   Skubin, šmoula
Odpovědět
Přidávám k volnému použití kombinaci Loga našeho fóra + motiv ze Star Wars (malý Yoda).

Přiložené soubory Miniatury

Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Eldenroot
Odpovědět
Klidně nám do toho kecej! A vyrob nám Logo s adresou bez toho posprejování! Myslí si svoje

-Děkuji krasopisně za dodání předem! Mrknutí

(Pak porovnáme obrázky a zvolíme ten lepší!) Vítěz
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
To je krása! Šokován Mohl bych si zamluvit jednu se zeleným meeplem? Šťastný
Chmura Zelený meeple
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
DŮLEŽITÉ Příspěvek na provoz fóra - Mecenáš fóra ❤ Eldenroot 204 175 992 13.1.2026, 19:15
Poslední příspěvek: Eldenroot

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)