Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
(20.9.2019, 15:05)Eldenroot Napsal(a): No, klidně bych zrušil to "CZ" a raději tam dal "fórum", protože to má na první pohled být známo, co jsme a na co odkazujeme...
Pod to klidně mlžeme dát ještě text - největší česko-slovenské komunitní fórum věnované deskové hře, která změnila svět..." nebo něco takového.
Naopak "CZ" je zde nutností! Pamatuji si ještě dost živě spor s Německým fórem o název!!!!
Text je perfektní a myslím, že by se hodil na nějaký reklamní letáček!
LOGO = Carcassonne CZ
-Logo bych takto ponechal, je jasné v jaké části světa vzniklo a odkud je provozováno! máme spoustu zahraničních členů, kteří se určitě neurazí, když se v názvu fóra neobjeví zkratka názvu jejich země!
Jinak by musela v názvu fóra ještě přibýt zkratka: Německa, Kanady, Nizozemí a dalších států ... a to je asi hloupost, že...
_____________________________________________________________________________________
Když text tak asi toto: Největší komunitní česko-slovenské fórum, věnované deskové hře Carcassonne.
-Vystihuje to přesně to k čemu se hlásíme. A také to vystihuje fakt, že je u nás v největší míře zastoupená členská základna z České a Slovenské republiky
______________________________________________________________________________________
Pozadí, krabice a figurky se mě líbí!
-Nová edice byla zvolena schválně, protože čím dál tím více lidí bude důvěrněji znát hru Carcassonne v novém kabátě!
-ROZHODNĚ nesouhlasím se změnou názvu fóra! Jednou je v názvu CZ tak to tam nechme!
1. Fórum vzniklo v České republice!
2. "Úřední jazyk" je čeština!
3. Do dnes to nikomu nevadilo! Již jednou se název měnil a podle mě oprávněně, nelze, aby dvě fóra měla stejný název! Další změna není již nutná! A nebo se chceme státi světovými a zalíbit se všem? O to tu doufám nejde!
Jestli se vám můj názor nelíbí máte na to samozřejmě právo, ale měl jsem zde potřebu vše napsat tak jak to vnímám já! A prosím neřešme zde takové hlouposti jak lépe "VYLEPŠIT" to co vylepšit podle mě nelze!