1 448 Příspěvky: Poděkování obdrženo:2 521 10/2014 Registrace:
Střední Morava (Česká republika)
(23.10.2019, 16:02)Skubin Napsal(a): Pátý carcassonne fórum sraz byl podle ohlasů úspěšný a super, bohužel je ale za námi a tak bych se chtěl zeptat zda by byl zájem o další a to například v Mnichově hradišti u Mladé Boleslavi.
Komunikuji s vedoucím zdejší klubovny a cena za osobu na noc je opět 40,- a nemají problém půjčit nám klubovnu na celý víkend včetně pátku.
informace o vybavení a fotky bych měl dostat v následujícím emailu.
Navíc, kdyby někdo potřeboval kvalitnější ubytování tak Kamzík s Janou mají dobrou zkušenost z minula s ubytováním v Klášteře, který je coby kamenem dohodil.
Za mě bych prvně volil město, kde ještě sraz nebyl...ale pokud se toho nikdo neujme, tak asi ano - hlásíš se tedy jako organizátor ? A můžeš zaručit, že nebudeš v práci ? Na 5. srazu jsi byl taky očekávám a týden předem jsi se odhlásil - tak bych nerad, aby akce týden před začátkem "vyhořela".
Chápu, že to chceš mít "za barákem" - to je vpohodě, taky bych to tam rád měl Takže máme první návrh
Jasny, tradice je to dělat pokaždé jinde, ale stejně se dřív nebo později budou města opakovat ... a je pravda, že většina "kmenových" uživatelů sraz pořádala ve svém městě..
A co třeba Pardubice ? Brno ? Jihlava ? nebo Číhošť ? .....Číhošť je geografícký střed ČR , tak by se nikdo nemohl vymlouvat , že to má daleko ( [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] )
Pokud by někdo, kdo ještě nepořádal sraz měl zájem o to ho udělat ve svém městě, tak se nemusíte bát - není u toho zas až tolik zařizování jak se může zdát Nejdůležitější jsou lidi, kteří dorazí
PS: Pokud by byl někdo pro Brno (bylo by rozšíření "Špilas" ) a nebyl tam organizátor, tak se toho klidně ujmu
(25.10.2019, 8:26)Skubin Napsal(a): Poprosil bych i ostatní aby se vyjádřili k umístění následujícího srazu. Já bych nechal klidně měsíc ať se ostatní vyjádří...
Nemyslím si, že by to mělo být vyřešeny během pár dní...
Nebo spíš se zeptám takhle - je někdo kdo by k Mladé Boleslavy z důvodu vzdálenosti nedojel ?
Upřímně já bych raději jel někam jinam ...
(18.11.2019, 7:25)Skubin Napsal(a): Já termín v klubovně ještě nijak nerezervoval... čekal jsem na nějaké finální vyjádření jestli tedy ano, nebo ne? Co jsme se bavili včera s ostatními - takové to "jádro" fóra, tak s tím už tak počítáme
Takže prosím zjisti, jestli ten termín mají volno a klidně to zarezervuj
Pokud bude plno, tak plus/mínus víkend.
(19.11.2019, 8:31)Skubin Napsal(a): Termín rezervovaný! ÓÓÓ díky
A pokud bych mohl poprosit, aby šlo dojet v pátek co nejdříve
Pak teda prosím pozvánku atd...ale na to je ještě čas - myslím, že bohatě stačí po Vánocích
(27.1.2020, 0:21)Chmura Napsal(a): Šestý sraz našeho Carcassonne fóra se nám pomalu blíží!
Místo je již zajednané a je myslím celkem na čase se dohodnout na tom co se bude vlastně celý sraz dělat. Tím jsem chtěl pomalu otevřít debatu Jaké oblíbené Carcassonne hry a carcassonne spin-of hry by jste si vlastně chtěli zahrát... Zdá se mě zbytečné abych na sraz vozil vše co mám!
1. Tradičně jako každý sraz proběhne v sobotu turnaj, bylo by dobré se rozhodnout co za Carcassonne hru, nebo případně Spin-of hru se vlastně bude hrát.
2. Nevím, jestli bude zájem o ukázku jak na výrobu karet a žetonů...
3. Dále by bylo dobré se zamyslet, zda bude nějaké rozšíření ze srazu. Nebo zda má být vydána jen příležitostná kartička.
(V žádném případě nehodlám na poslední chvíli vyrábět nějaké rozšíření jen proto, aby na srazu BYLO!)
4. Bylo by dobré, aby se každý s účastníků v tomto tématu vyjádřil co by si chtěl při srazu ještě dalšího zahrát (je jasné, že to bude vždy Carcassonne). A podle těchto přání se můžeme rozhodnout kolik a jaké hry na sraz vlastně vezmeme. Souhlasím !
ad 1. To by se měl rozhodnout pořadatel, ať si zvolí hru kterou chce
ad 2. Raději si tu výbavu asi vezmi nikdy nevíš...
ad 3. JJ taky bych to nechal na pořadateli + mírná nápomoc s ostatními (klidně v rámci možností pomůžu), ale ať to pak s chmurou zase neděláme sami...
ad 4. možná bych přidal v registrační tabulce buďto další sloupec, nebo nový list, kam by se propsali účastníci a tam si uvedli co chtějí hrát...klidně tam může být 5-10her - víkend je dostatečně dlouhá doba
(31.1.2020, 7:52)Skubin Napsal(a): Děkuji Šmoulo, že jsi to udělal
Nejdřív bych se vyjádřil k rozšíření.
Měl jsem v plánu vykrást mechaniku jedné ze spin-of edic jelikož je to úplně super věc i pro jiné edice, ale pokud by byl zájem o kartičku tak není problém. Ve výsledku se mi ten nápad líbí víc. Jen se chci zeptat jak to udělat. Mám vyrobit x kusů kartiček nebo to jen vytisknout a každý si na srazu onu kartičku "dovyrobí" sám?
K turnaji... možná bych nechal hlasovat až na místě a výběr by byl z toho co tam zrovna bude k mání (i tak to bude bohatý výběr) nebo, klasika základ, 1,2.
a co bych si chtěl určitě zahrát je starwars které se mi ještě pořád strašně nelíbí, ale chtěl bych tomu dát šanci změnit můj názor.
Jak psal chmura, já to nebyl, takže za mě nemáš zač
Poděl se s námi o herní mechaniku, která se ti líbí ze spin-off
Turnaj si nějaký vymysli klidně tvé oblíbené spin-off ...aspoň bude změna. Já taky pořádal turnaj "kolem světa" a myslím, že to nebylo nejhorší... Ale jak chceš
Do tabulky přidám hry za mě i za Danku, takže tam toho bude možná více
(1.2.2020, 7:34)Skubin Napsal(a): Omlouvám se Petrovi, že jsem ho takto zazdil, ale občas, často..., neumím číst
jinak mechanika která se mi líbí je z afriky, kde se pokládá figurka auta a získávají se tím body... představoval jsem si (zatím zůstalo jen u představ) že bych vymodeloval nějaký "žeton" fóra a ten by symbolizoval pořádání srazů v různých koutech země (mapy).
a ano vím... je to čistá vykrádačka ? Však jsme se na sraze o tom už myslím bavili ne ? A chtěl jsi to řešit tou figurkou koníka...nebo ne ?
Žetonem bych to určitě neřešil ...
(9.2.2020, 18:58)Skubin Napsal(a): Óóo je mi trapně
nevadí... verze dvě snad už nikoho neurazí
Jj, za mě taky moc pěkné
Klidně se může odeslat e-mail ...
(9.2.2020, 19:16)Skubin Napsal(a): Když už tu jste tak mám ještě dotaz ohledně zveřejňování pozvánky...
Kde všude tu pozvánku zveřejňujete? Napadlo mě, že by se to dalo zveřejnit i na některých webech zaměřených na deskové hry, že by byla šance rozšířit našel řady o další, doufám, aktivní členy. ? Co myslíte vy? Myslím, že to můžeš zveřejnit je chceš.
Ale podle mě, je to sraz tohoto fóra, tak by bylo dobré, aby ti co budou na sraze měli alespoň ponětí, že nějaké fórum existuje...
|