156 Příspěvky:
Poděkování obdrženo:170
MeeplePointy:
7/2020 Registrace:
Severovýchod (Česko)
MeeplePointy (MP): 0 MP
Vzhledem k výroční edici vidím nový Big Box na 2023 (nebo konec 2022) pokud vůbec nějaký nový bude. Myslím, že by byly samy proti sobě vydávat Big Box spolu s Výroční edicí. Navíc nabídka aktuálního Big Boxu je podle mě super. Je to v podstatě jediná možnost jak se oficiálně dostat k těm 7 minirozsiřením :)
156 Příspěvky:
Poděkování obdrženo:170
MeeplePointy:
7/2020 Registrace:
Severovýchod (Česko)
MeeplePointy (MP): 0 MP
Tak větší porovnání odkládám na zítra :)
Před chvílí rozbaleno.
Na první dojem.
Krabice kvalitnější jak ostatní (skoro mi příjde tlustčí karton i jak big box hmm).
Kvalita kartiček naprostá pecka :) Obě strany mi příjdou super. Nemám porovnání světlosti barev.
A hlavně jedno z prvních Carcassonne kde šlo normálně vyloupnout kartičky z plata :D Konečně neměli tupou řezačku. Big Box byl na tohle naprosté peklo :D
Lesklý papír i na počítací desce paráda a zadek počítací desky taky paráda :) Mimochodem 20 na přední straně počítadla je také ve folii :)
Papír pravdiel pecka :) Skoro si říkám, že si tak chci natisknout i všechna ostatní pravidla jen tedy jsem raději nezjišťoval cenu papíru :D
A samolepky musím porovnat s těmi předchozími :) A taky jestli mi nějaké nebudou chybět (myslím, že budou) na ostatní rozšíření.
Plus jelikož mám panáčky až pro 9 hráčů tak musím vymyslet další samolepky asi :D
No zítra vedle sebe postavím kartičky z rozšíření a minirzošíření a porovnám :)