72 Příspěvky: Poděkování obdrženo:78 MeeplePointy: 1/2021 Registrace:
MeeplePointy (MP): 0 MP
I was looking at the C2 art and noticed that Anne Pätzke used a variety of similar elements: there are plenty of kind of houses in villages and cities, numerous wells, lots of people, even the grass on field tiles has many variations. I see no reason why not have more than one kind of tunnel, as long as:
a) fits the stylistic approach of C2
b) it is easy to identify as tunnel by players
As for personal preferences, 1, 5 and C.
Díval jsem se na umění C2 a všiml jsem si, že Anne Pätzke použila řadu podobných prvků: ve vesnicích a městech je spousta druhů domů, mnoho studní, spousta lidí, dokonce i tráva na polních dlaždicích má mnoho variací. Nevidím důvod, proč nemít více než jeden druh tunelu, pokud:
a) odpovídá stylistickému přístupu C2
b) je snadné identifikovat hráče jako tunel
Pokud jde o osobní preference, 1, 5 a C.
(dík Google Translate)
Without trying to be the spoiler, I think I need to point to the way HiG agrees with fan-made conversions from C1 to C2: [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] .
If there is a demand for it, I will simply pick up the German text, translate with Google and repost here.
Aniž bych se snažil být spoilerem, myslím, že musím ukázat na způsob, jakým HiG souhlasí s fan-made převody z C1 na C2: [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] .
Pokud je po něm poptávka, jednoduše vyzvednu německý text, přeložu pomocí Google a přeposílám zde.
My understanding from what I read on the German forum is that user PresetM was in conversation with HiG and they agreed that up to two C1 to C2 conversions can be allowed per year. In order to get there, the author of the conversion has to submit it privately to PresetM, who, in turn, will present it to HiG. HiG will consider the proper artistic integration in the C2 style, and also what they, HiG, already have in pipeline. If they are working on their own release of tunnels for C2, the "Matej Markuš version" will not be approved.
As the limit is two conversion per year, in CarcF was proposed to have as a next step a vote of those conversions approved by HiG and the two winners are then going to be published.
Quite a process, but still... allows some conversions to happen.
Z toho, co jsem četl na německém fóru, chápu, že uživatel PresetM byl v rozhovoru s HiG a souhlasili, že lze povolit až dvě konverze C1 na C2 ročně. Aby se tam autor dostal, musí jej autor konverze odeslat soukromě PresetM, který ji následně předá HiG. HiG zváží správnou uměleckou integraci ve stylu C2 a také to, co již HiG již připravuje. Pokud pracují na vlastním vydání tunelů pro C2, nebude „verze Mateja Markuše“ schválena.
Protože limitem jsou dvě konverze ročně, v CarcF bylo navrženo mít jako další krok hlasování o těchto konverzích schválených HiG a tito dva vítězové budou následně zveřejněni.
Docela proces, ale přesto ... umožňuje některé konverze.
I'm glad to be of help. The translation is decent enough to understand the idea (I can only imagine the laughs I elicit out of my posts translated in Czech, but hey! it works :))
I did my research regarding C2 conversions as I have C2 and would have liked to add "The Catapult" to my collection. This extension was probably the most unpopular one; with that in mind, my chances to be voted one of the only two conversions is probably nil. Well, nothing would stop me to have it in my own household and maybe 5-6 years down the road, when everything else was converted, I can try promoting this one.
Jsem rád, že vám mohu pomoci. Překlad je dost slušný na to, abych pochopil tu myšlenku (ze svých příspěvků přeložených do češtiny si dokážu představit jen smích, který vyvolávám, ale hej! Funguje :)
Provedl jsem průzkum týkající se konverzí C2, protože mám C2 a rád bych do své sbírky přidal „Katapult“. Toto rozšíření bylo pravděpodobně nejvíce nepopulární; s ohledem na to je moje šance, že budu zvolen jednou z mála dvou konverzí, pravděpodobně nulová. Nic by mě nezastavilo, abych to měl ve své vlastní domácnosti a možná 5-6 let po cestě, když se všechno ostatní převede, mohu zkusit propagovat tuto.
On the English forum oldbonz is working on something similar. To avoid legal issues, he's not going to call his expansion "Tunnel" (and am not sure if he is doing a simple C1-C2 conversion, or changing things a bit). Bumsakalaka can explain better than me.
So, Mati, maybe this is the way to go if you want to try again.
Na anglickém fóru oldbonz pracuje na něčem podobném. Aby se vyhnul právním problémům, nebude své rozšíření nazývat „Tunnel“ (a nejsem si jistý, zda provádí jednoduchou konverzi C1-C2 nebo trochu mění věci). Bumsakalaka to dokáže vysvětlit lépe než já.
Takže, Mati, možná je to správná cesta, pokud to chceš zkusit znovu.
|