CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Výměna krabic na Jubilejní edici 20 let

téma založeno uživatelem Chmura - 28.6.2021, 20:58 |

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Bumsakalaka 1 Chmura 4 Eldenroot 1 Knorovi 1 Mati 1 skautik 1 šmoula 3 xwinte00 1
Výměna krabic na Jubilejní edici 20 let

Protože se množily stížnosti na nekvalitní zpracování krabice na Jubilejní edici 20 let HIG stáhl z prodeje tuto edici hry a nabízí prostřednictvím jednotlivých vydavatelů možnost výměnu těchto krabic (mělo by to být možné od posledního červencového týdne). Myslí si svoje Při následném uvedení na trh (koncem července) by měl být tento problém již odstraněn. Více se dozvíte v odkazu níže!

ODKAZ:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Chmura Zelený meeple
Myslím, že se to bude pravděpodobně jednat i krabic od Mindoku! Ta moje v místech, kde jsou prelepene hrany má "bublinky". Krycí vrstva zde není prilepena k podkladového kartonu. Myslí si svoje
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Doporučuji hru reklamovat! A rozhodně nás bude zajímat vysledek. Myslí si svoje
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Moje Jubilejní edice byla téměř v pořádku kartičky jsou vyražené dobře, žádné vlny. Jen obal krabice není řádně přilepen přes hrany, ale to jsem schopen oželet... Jen přemýšlím, jestli neotevřu ještě to druhé balení... Myslí si svoje
Chmura Zelený meeple
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Jubilejní edice 20 let a vydání v ČR Chmura 6 1 320 7.4.2021, 23:14
Poslední příspěvek: Chmura
  Výročí 20 let Carcassonne hry Chmura 0 624 30.12.2019, 16:52
Poslední příspěvek: Chmura
  Rozšíření ze Spielboxu pro Carcassonne novou edici Eldenroot 5 1 934 19.3.2019, 19:37
Poslední příspěvek: Eldenroot

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)