CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

KALENDÁŘ AKCÍ 9. Carcassonne sraz Hradec Králové 8.-10.4.2022

téma založeno uživatelem šmoula - 6.1.2022, 9:03 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Anilvap 11 Bumsakalaka 14 Chmura 18 danka 1 DMU 3 Eldenroot 1 Fanny 7 Kamzik 3 Mati 3 PesBobes 9 Petr Blanc 1 peťul 1 Ronnie 2 Silveralius 5 šmoula 11 Žabža 6
Ahojte, předběžně bychom se asi taky mohli zúčastnit... Sice jsme z hraní teď chvíli vypadli, ale začneme trénovat, ať se na vás trochu připravíme! 😀
Odpovědět
Tak tak, Ježíšek donesl další hry, tak šlo Carcassonne do pozadí, ale přesně, ono se to vybaví. 🙂 Muž má teda akorát novou práci, takže bude ve zkušebce, no snad si bude moct kecat do víkendů (víkend předtím taky jedeme pryč, takže potřebujeme volno dva víkendy po sobě, já už si to vyškrtla 😀), tak uvidíme. Snad tentokrát jo 🙂
[-] 2x   Chmura, peťul
Odpovědět
Jak moc dopředu je to potřeba vědět? 😀 Nevím ten mužův víkend, jestli bude mít volný, ale to zjistím fakt až tak přelom únor/březen.
Odpovědět
Tak jo, je to potvrzené, už jsem nás napsala do tabulky. 🙂 Spojíme si to s výletem, v HK jsem studovala, tak se nostalgicky vrátím o pár let zpět. 🙂 Snad se něco covidově nepokazí... Jinak teda s přespáním bychom rádi na místě. 🙂 Budu se těšit a razím heslo: "Někdo musí být poslední!" 😀😀
Odpovědět
No paráda, to jsme nikdy nehráli, super. 😀😶
Odpovědět
My nemáme, jsme "nováčci" a nepsal mi nikdo?
Odpovědět
(1.4.2022, 16:28)šmoula Napsal(a):
(1.4.2022, 15:23)Anilvap Napsal(a): My nemáme, jsme "nováčci" a nepsal mi nikdo?
Protože to máš uvedeny v tabulce ...
Oprava, psal jsem jen těm u kterých jsem nevěděl.

Ježiš jo, já na to úplně zapomněla, že jsem to tam psala celé. Promiň. 😇
Odpovědět
V pátek večer je nějaký program nebo stačí v sobotu ráno? My asi budeme mít příjezd až po 20. hodině v pátek do HK (ubytování si řešíme sami).
Jinak Lovce nemáme, takže můžeme vzít max základní hru s rozšířeními a jubilejní edici. A s tím jídlem taky se chci zeptat, jak to funguje na obědy a večeře? Každý sám nebo se někam jde?
Odpovědět
(7.4.2022, 16:46)PesBobes Napsal(a): Tak již zítra navečer se sejdeme u nás v HK. Zde několik upřesňujícím informací.
1. přespat se dá určitě v klubovně na karimatce a ve spacáku.
2. v mirkovlnce a rychlovarné konvici si lze připravit kdo co zvládne Velký úsměv
3. na sobotu jsem domluvil oběd na 13:00 v Motelu Biřička k jídlu bude kuřecí řízek s bramborem
4. nákup lze provést v sobotu dopoledne ve dvou prodejnách a také tu máme vietnamskou večerku ta funguje v SO i NE od 19:00 vše je maximálně do 700m od klubovny
to je asi vše co jsem chtěl napsat Mrknutí a jinak na viděnou zítra.

Díky za zařízení a info. 🙂 My teda nakonec kvůli pozdnímu příjezdu v pátek asi nedorazíme (teda bydlíme kousek, tak se můžeme cestou na ubytování podívat přes okno, jestli to v klubovně ještě žije a pozdravit, cca v 20-21:00😀). Ale jinak v sobotu po 9. jsme tam. 🙂
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
To byla samozřejmě nadsázka, přijdeme i dovnitř.
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  KALENDÁŘ AKCÍ 12. Carcassonne sraz Hradec Králové PesBobes 48 2 268 26.5.2023, 22:32
Poslední příspěvek: Chmura
  KALENDÁŘ AKCÍ 11. Carcassonne sraz Olomouc (18.-20. listopadu 2022) šmoula 42 898 21.11.2022, 17:37
Poslední příspěvek: Bumsakalaka
  KALENDÁŘ AKCÍ 17. Mistrovství ČR v Carcassonne (22.10.2022) šmoula 12 254 26.10.2022, 7:13
Poslední příspěvek: Mati
KALENDÁŘ AKCÍ 1. Carcassonne fórum sraz - Hradec Králové 22.-23.10.2016 Eldenroot 31 22 312 25.10.2016, 15:21
Poslední příspěvek: Eldenroot

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)