CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

DÍLNA Kufr na Carcassonne

téma založeno uživatelem Eldenroot - 3.3.2014, 20:10 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Eldenroot 21 endomame 5 Krispe157 1 LukyBil 1 ZH6 11 Zuzana Dolínková 21
Zde zasílám slíbené fotky mého kufříku pro Carcassonne.

Mám v něm všechny kartičky ze všech rozšíření (i z těch ze Spielboxu nebo z USA), jediné co v něm chybí jsou Kataři I., Škola, La Porxada a Tunel.

Škola a La Porxada mi dorazí snad zítra.

Za tou molitanovou částí mám umístěné pravidla a plochu pro bodování.

Kartičky jsou umístěné v takových šuplících, které se dají nazvednout a kartičky bez problému vytáhnout vcelku. Kufr mě stál asi 180,-Kč v obchodě na RC modely.

Jediné tedy co mám mimo kufřík je věž a katapult... bohužel toto se mi tu nevejde. S katapultem stejně moc nehrajeme (používáme pouze kartičky), ale stavba věže by se mi tu hodila.

A CO VY a VAŠE kufříky na Carcassonne? Pochlubte se!

Přiložené soubory Miniatury

[-] 3x   Krispe157, LukyBil, ZH6
Tyjo, to je super, pěkná práce. Taky bych si chtěl něco takového pořídit. Ještě by to chtělo nějak vyřešit s tím katapultem a věží a bylo by to uplně dokonalé ;)
Odpovědět
Hlavně jsem rád že se mi tam vleze úplně vše z kartiček---je jich opravdu hodně a takhle jsem to neměl kam dát. Do týdne budu mít i ušité pytlíky pro figurky z látky ve stejném stylu jako je u Školy
Odpovědět
[Obrázek: Untitled.png]

Taky nevypadá špatně. Dle autora se tam vleze 500 kartiček krajiny :)

link:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

[-] 1x   ZH6
Odpovědět
(4.3.2014, 8:36)Eldenroot Napsal(a): Hlavně jsem rád že se mi tam vleze úplně vše z kartiček---je jich opravdu hodně a takhle jsem to neměl kam dát. Do týdne budu mít i ušité pytlíky pro figurky z látky ve stejném stylu jako je u Školy

Mohla bych se zeptat, kde se dají ty pytlíčky sehnat?

Jinak také pracuji na kufru, až ho budu mít, tak se pochlubím Usměvavý
Zuzana Dolínková, hrdý člen Carcassonne FORUM od 18.8.2014.
Odpovědět
Jeden pytlik jsem si koupil z aukra s rozsirenim Skola. Podle neho jsem si nechal usit dalsi
Odpovědět
(18.8.2014, 20:06)Eldenroot Napsal(a): Jeden pytlik jsem si koupil z aukra s rozsirenim Skola. Podle neho jsem si nechal usit dalsi

Jj, díky za tip, už jsem na to koukala, ale zas bych musela koupit min. 6 rozšíření školy s různými barvami Usměvavý
Nicméně mi dneska svitlo a vyřešila jsem to tak, že jsem koupila malé svazovací lněné pytlíčky 8x8 cm, k tomu nažehlovací látky v různých, ale jednotných barvách, udělala jsem si šablonu meepleho a pak vystřihnu z látek a poté nažehlím na pytlíčky, tak jsem zvědavá, jestli to bude držet Usměvavý Objednala jsem to teprve dnes, tak čekám, až mi to dorazí Myslí si svoje
Zuzana Dolínková, hrdý člen Carcassonne FORUM od 18.8.2014.
Odpovědět
No, ja to myslel tak, ze jsem si koupil pouze jeden a podle toho jsem si nechal usit zbylych 5... nalepil jsem na ne figurku carcassonne v ruznych barvach co se da sehnat na etu jako nasivka ci nazehlovaci zaplata. Ale tvuj zpusob je taky super!
Odpovědět
Pro svou hru používám kufříky na šrouby (z hobby shopu) jeho cena se pohybuje cca kolem 100Kč. Skvělé pro lidi, jež nechtějí nebo nedokáží vytářit tuto přiléhavější variantu. Není ani zdaleka tak pěkný, ale účelu poslouží stejně dobře. Usměvavý

Před časem jsem nahrál návod, jak si vyrobit box na kartičky, ale bohuel mám problémy s foťákem, fotky nahraju co nejdřív.
Odpovědět
Ahoj
to Eldenroot: mohl by si sem nahrát nějaké obrázky těch pytlíčků?
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)