Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
|
... Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] |
|
3.3.2014, 20:10
Zde zasílám slíbené fotky mého kufříku pro Carcassonne.
Mám v něm všechny kartičky ze všech rozšíření (i z těch ze Spielboxu nebo z USA), jediné co v něm chybí jsou Kataři I., Škola, La Porxada a Tunel. Škola a La Porxada mi dorazí snad zítra. Za tou molitanovou částí mám umístěné pravidla a plochu pro bodování. Kartičky jsou umístěné v takových šuplících, které se dají nazvednout a kartičky bez problému vytáhnout vcelku. Kufr mě stál asi 180,-Kč v obchodě na RC modely. Jediné tedy co mám mimo kufřík je věž a katapult... bohužel toto se mi tu nevejde. S katapultem stejně moc nehrajeme (používáme pouze kartičky), ale stavba věže by se mi tu hodila. A CO VY a VAŠE kufříky na Carcassonne? Pochlubte se!
4.3.2014, 8:36
Hlavně jsem rád že se mi tam vleze úplně vše z kartiček---je jich opravdu hodně a takhle jsem to neměl kam dát. Do týdne budu mít i ušité pytlíky pro figurky z látky ve stejném stylu jako je u Školy
3.4.2014, 18:23
![]() Taky nevypadá špatně. Dle autora se tam vleze 500 kartiček krajiny :) link: [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
18.8.2014, 20:06
Jeden pytlik jsem si koupil z aukra s rozsirenim Skola. Podle neho jsem si nechal usit dalsi
18.8.2014, 21:28
No, ja to myslel tak, ze jsem si koupil pouze jeden a podle toho jsem si nechal usit zbylych 5... nalepil jsem na ne figurku carcassonne v ruznych barvach co se da sehnat na etu jako nasivka ci nazehlovaci zaplata. Ale tvuj zpusob je taky super!
16.9.2014, 19:15
Je to klasickej pytlik z rozšíření škola... vypadají identicky, jen mají na sobě různě barevné panáčky z Carcassonne
22.9.2014, 20:20
Taky jsem to odkládal... ale když si na to člověk udělá čas i chuť, tak to stojí potom za to! ;)
22.9.2014, 23:14
Ja teda nevim, ale posta do cr z avizovaneho obchodu mi na jare prisla za par euro. Me chybi taky pouze corn circles 1, tunely a katari 1. Jinak vse vcetne oslavy a rozsireni co vyslo v usa mam :)
23.9.2014, 8:25
Já si nejsem jistý zda to nejsou náhodou crop circles 2, ale teď vážně nevím. LaPorxada mám z Aukra a není to poznat že to je neofiko, ba naopak to vypadá líp než origo karta.
Nevíte co se stalo s Katary 1? Pepa to tu nabízel, že to vydá stejně jako tu LaPorxada a zatím ticho po pěšině...
23.9.2014, 17:02
Já řeku 1 koupil s Carcassonne Hrad pár let nazpět za pakatel :D
Jinak ten kufr je opravdu moc pěknej, jen tam teda máš překrabičkováno... to já mám dohromady smíchané všechny kartičky krajiny, které se normálně vytahují a pokládají během hry. Zvlášť mám jen ty co jsou speciálně mimo. K těm Katarům - gratuluji, za tu cenu to je luxus! Kdybys někde na tom ještě narazila, tak mi dej prosím vědět - sháním tunel, katary 1 a kruhy v obilí 1... jinak mám vše. Další věc - doporučuji sehnat rozšíření z Games Quartely (USA) - na ebay jsem ho pořídil asu za 300,-Kč i s poštou a je to 12 kartiček krajiny. ( [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] ) |
|
|
Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 5 host(ů)

![[Obrázek: 3rSVIAw.png]](https://i.imgur.com/3rSVIAw.png)
![[-]](https://www.carcassonneforum.cz/images/collapse.png)
![[Obrázek: Untitled.png]](http://i1183.photobucket.com/albums/x478/neosatan/Untitled.png)