CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

KALENDÁŘ AKCÍ 12. Carcassonne sraz Hradec Králové

téma založeno uživatelem PesBobes - 29.1.2023, 16:09 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 19 danka 1 DMU 1 Eldenroot 2 Fanny 1 Kamzik 4 Mati 5 PesBobes 4 Petr Chytka 3 Silveralius 1 šmoula 2 TenSob_ 2 Žabža 4
Nemam tam nič .. rad by som sa zastavil ..
Ale napadla ma taka vec... pozeral som sviatky pre Vás Čechov a nás Slovakov...
A v Máji tohto roku mame v rovnake sviatky a to:
1.5. sviatok práce (PONDELOK)
8.5. Deň víťazstva nad fašizmom.. (PONDELOK)

MAL som len takú ideu využiť tieto sviatky na predĺžený zraz.. (skoda nevyužiť tieto dni na viac času pri posedení tejto hry a s kamarátmi).. + s nejakou tou piatkovou dovolenkou.. by to bol krasný cca 4,5 dňový sraz
Predsa len každý to ma nejakú tu diaľku.. nech to neubehne zas tak rýchlo ako zvyčajne.. Aj ked ubehne to tak či tak rýchlo..
Odpovědět
(29.1.2023, 21:13)PesBobes Napsal(a): Musím tě zklamat , ale v prostorách klubovny můžeme vždy začít v pátek v 17:00. A za druhé, oba prodloužené víkendy mám už jiné aktivity. Mrknutí

Okej... no škoda že sú tak obmedzené podmienky. 
Každopádne to bol len návrh ktorý sa mi pozdával ako vyťažiť s toho najviac. 

No každopadne je to opať pekná dialka z mojej strany.. tak uvidím ako to vyjde.. je to ešte predsa len daleko.
Odpovědět
(19.2.2023, 23:07)TenSob_ Napsal(a): Ahoj,
jsou prosím srazy otevřené i pro úplné nováčky zde na fóru?

Předem díky za odpověď. :)

Srazi(všetky) sú pre každého kto je na tomto fore registrovaný... čiže kludne... každá nová tvár je vítaná.. a budeme radi(môžem za všetkých napísať) ak dojdeš a spoznáme, my teba a Ty nás..  Mrknutí
[-] 1x   TenSob_
Odpovědět
U mňa to na 95 % nevychádza... 5 % si nechávam ako rezervu na neočakávaný príchod... Bohužial asi preruším moju navštevnosť na srazi za sebou. 
Zabavte sa! 

No na ten viac dnový - tam sa vidíme!  Mrknutí
[-] 2x   Chmura, Petr Chytka
Odpovědět
(19.5.2023, 22:03)Chmura Napsal(a): Nějaká fotečk že srazu by nebyla?

Pilne hrajú.. nemajú asi čas ani fotiť.. Usměvavý
[-] 1x   Chmura
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  KALENDÁŘ AKCÍ 9. Carcassonne sraz Hradec Králové 8.-10.4.2022 šmoula 95 2 087 12.4.2022, 20:07
Poslední příspěvek: Ronnie
KALENDÁŘ AKCÍ 1. Carcassonne fórum sraz - Hradec Králové 22.-23.10.2016 Eldenroot 31 22 312 25.10.2016, 15:21
Poslední příspěvek: Eldenroot

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)