8.2.2023, 23:20
+4 termín zatiaľ sa vieme prispôsobiť ale ideálne to dať čo najskôr aby sme vedeli plánovať ďalšie veci
Odoslané z SM-A202F pomocou Tapatalku
Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
|
KALENDÁŘ AKCÍ 13. Carcassonne (týdenní) sraz Děčínský Sněžník téma založeno uživatelem Petr Chytka - 7.2.2023, 19:39 | ... Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] |
|
8.2.2023, 23:20
+4 termín zatiaľ sa vieme prispôsobiť ale ideálne to dať čo najskôr aby sme vedeli plánovať ďalšie veci
20.2.2023, 0:33
Zapisani! (haha pre slovakov info, je to v mnoznom cisle, preto makke i na konci) :D
9.8.2023, 22:37
(9.8.2023, 22:06)šmoula Napsal(a): Tak už se nám to blíží a konečně jsem se dostal do stavu který jsem vždy Chmurovi záviděl a to to, že neberu na sraz z Carcassonne všechno co mám. Tedy že část sbírky zůstává doma. Nicméně i tak toho, co povezu nebude málo. Krabice počítat nemá smysl a to z důvodů, že existují Bigboxy do kterých se narve neskutečné množství dalších krabic. Takže jsem zvolil jinou fyzikální veličinu. Takže suma sumárum 22,5 kg věci co se týkají carcassonneNo. Mapy som nechal na chate. Zvyšok cestuje s nami. Fyzikálna veličina - do bludu :) Odoslané z SM-A202F pomocou Tapatalku
15.8.2023, 1:26
18.8.2023, 22:21
@Petr Chytka ďakujeme za krásny týždeň pod Decinskym Sneznikom s prijemnymi prekvapeniami ako výlet na jeden Carcassonne Nemecký hrad Kőnigstein, z ktorého inak krásne vidieť rozhľadňu na Decinskom Snezniku. Zároveň chcem poďakovať za veľmi krásne zrazové rozsirenie ako inak Dečinsky Sněžník. Myslím že sa stane súčasťou našej základnej sady. Ďakujem aj @Mati za kvíz, tajnicku ci ceny. Ťa zlatá sada meeplov je fakt úžasná.
A určite všetkým z fóra ktorí sa zúčastnili a bez nich by to nebolo ono. Teším sa na ďalší týždenný zraz o rok!!! Odoslané z SM-A202F pomocou Tapatalku
19.8.2023, 20:55
Joj a zábudlivosť. Ďakujeme aj Matimu a Kamzíkovi za 3D tlačiareň aj laser, Danke za výrobu tričiek a fancy zborov z farebných goraliek, ako aj všetkým za zabezpečenie spoločného stravovania.
Bolo super. Už mám absťák :) Odoslané z SM-A202F pomocou Tapatalku |
|
|
| Pravděpodobně související témata… | |||||
| Téma | Autor | Odpovědi | Shlédnuto | Poslední příspěvek | |
| KALENDÁŘ AKCÍ 10. Jubilejní (týdenní) Carcassonne sraz | šmoula | 54 | 1 744 |
14.8.2022, 21:20 Poslední příspěvek: Kamzik |
|