534 Příspěvky:
Poděkování obdrženo:997
MeeplePointy:
8/2014 Registrace:
Nitriansky kraj (Slovensko)
MeeplePointy (MP): 5 MP
7.2.2023, 23:48
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 7.2.2023, 23:49 uživatelem Mati.)
Sakriš... no pekná diaľka... ale tie veľké stoly na fotkách stoja za to ich zaplniť hrou.. no každopádne by som tam rád zavítal... týždenný sraz sa oplatí... každopádne si zabezpecim dovolenkovy týždeň na jeden s tych terminov
Snáď bude tych 26 miest dostatočných
534 Příspěvky:
MeeplePointy:
8/2014 Registrace:
19.2.2023, 15:28
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 23.2.2023, 7:59 uživatelem Mati.)
Tak zapísaní som už aj ja... ak je ešte niekto z fóra a býva na Slovensku v okolí mesta Levice...(alebo smer Levice -> Bratislava) tak ja pôjdem autom.. budem vedieť zopár ľudí zobrať(max 1-2 )... Tak ak sú tu aj nejaký Slováci pridajte sa... o zábavu nebude núdza..
Pravdepodobne znova donesiem aj môj stroj.. kde bude môcť si niečo vypáliť do dreva.. alebo vytlačiť z 3D tlačiarne..
A nebudú chýbať ani trofeje pre víťazov turnaja..(ako to už býva zvykom zopár srazou dozadu)
534 Příspěvky:
MeeplePointy:
8/2014 Registrace:
Nastastie ja to zbalim do jednej krabice... ale bud sa mi to zda že drevené veko je mierne ohnute alebo sa skôr niečo sa derie vznútra von a uz by to chcelo zvacsiť...
534 Příspěvky:
MeeplePointy:
8/2014 Registrace:
22.8.2023, 20:06
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.8.2023, 20:25 uživatelem Mati.)
Tak môj plán ktorý som mal pred srazom sa mi podarilo uskutocniť. A to spraviť menšie intro (video)o sraze ktory sa konal.. aby sme ho mohli troška spropagovať a dať do pozornosti viac ľudom prostrednictvom internetu.
S videom som sa troška pohral.. vtesnal doňho vše čo sa konalo.. snáď sa vám bude ľúbiť.. Ak sa najdete na videu a neželate si byt verejny.. dajte mi vedieť video stiahnem a popripade ho upravim.
Video je v plnej kvalite. Idealne pustiť vo vyssom rozliseni