CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

RÉBUSY Soutěž 7/2023
téma založeno uživatelem šmoula - 3.7.2023, 8:04

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Bumsakalaka 2 Chmura 1 šmoula 2
Začali nám prázdniny, tak vyhlašuji další soutěž na toto téma...
Řada z nás jede někam na dovolenou, nebo alespoň na nějaký výlet, takže prosím o fotku meepla na vašich cestách. Takže doporučuji s sebou tahat alespoň jednoho meepla (např. v peněžence) Usměvavý
Vítěz získá samozřejmě zcela zdarma můj velký obdiv Velký úsměv ...plus 5ks přívěšků na klíče (viz příloha) v 5 základních barvách. Hodí se například do nákupního vozíku
Správná odpověď/řešení rébusu
Datum automatického zveřejnění správně odpovědi / postupu řešení rébusu: Aktuální čas: 20.4.2025, 3:25
Nedostupné
datum aktuální na fóru: 1745112355 (UNIX) / 20.04.2025 (DD.MM.YYYY)
datum vytvoření rébusu: 1688364240 (UNIX)
kdy bude zveřejněno řešení rébusu v příspěvku: Nebylo zadáno
výsledek: viditelné/neviditelné

Přiložené soubory Miniatury

[-] 3x   Chmura, Kamzik, Skubin
Nooo, to je zaujimavy napad!
Odpovědět
Tak jsem protáhl soutěž do konce prázdnin... no a dopadlo to tak jak to dopadlo. OK čekal jsem od toho víc, ale co už Mrknutí
Nicméně abych určil vítěze, tak tím se stává @Chmura a to díky fotkám, které vložil do tohoto tématu : 

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

U některých jeho "cest" jsem byl osobně přítomen a jeho odhodlání tahat základní hru vždy s sebou, je opravdu fascinující Usměvavý
[-] 2x   Chmura, Skubin
Odpovědět
Suhlasim, a myslim si, ze si vyhru zasluzi. (Co je vlastne vyhra?)

Uz vidim klucenka! Super, to by sa mne zislo. Skusim pozriet, ci nahodou nieco nemam od @Kamzik -a :)
Odpovědět
(1.9.2023, 13:56)šmoula Napsal(a): Tak jsem protáhl soutěž do konce prázdnin... no a dopadlo to tak jak to dopadlo. OK čekal jsem od toho víc, ale co už Mrknutí
Nicméně abych určil vítěze, tak tím se stává @Chmura a to díky fotkám, které vložil do tohoto tématu : 

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

U některých jeho "cest" jsem byl osobně přítomen a jeho odhodlání tahat základní hru vždy s sebou, je opravdu fascinující Usměvavý

To je milé "překvapení" a děkuji šmoulovi za hezkou cenu a velice si vážím jeho obdivu! Vítěz

-Nicméně i já bych bych velice ocenil i další příspěvky v tématu 

když jsem ho v roce 2019 zakládal těšil jsem se na spoustu příspěvků od ostatních uživatelů (ne jenom od sebe)... Smutný
Chmura Zelený meeple
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  RÉBUSY Soutěž 6/2023 (pilot) šmoula 14 300 3.7.2023, 9:32
Poslední příspěvek: Bumsakalaka

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.