CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

RÉBUSY Soutěž 7/2023
téma založeno uživatelem šmoula - 3.7.2023, 8:04

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Bumsakalaka 2 Chmura 1 šmoula 2
(1.9.2023, 13:56)šmoula Napsal(a): Tak jsem protáhl soutěž do konce prázdnin... no a dopadlo to tak jak to dopadlo. OK čekal jsem od toho víc, ale co už Mrknutí
Nicméně abych určil vítěze, tak tím se stává @Chmura a to díky fotkám, které vložil do tohoto tématu : 

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

U některých jeho "cest" jsem byl osobně přítomen a jeho odhodlání tahat základní hru vždy s sebou, je opravdu fascinující Usměvavý

To je milé "překvapení" a děkuji šmoulovi za hezkou cenu a velice si vážím jeho obdivu! Vítěz

-Nicméně i já bych bych velice ocenil i další příspěvky v tématu 

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

když jsem ho v roce 2019 zakládal těšil jsem se na spoustu příspěvků od ostatních uživatelů (ne jenom od sebe)... Smutný
Správná odpověď/řešení rébusu
Datum automatického zveřejnění správně odpovědi / postupu řešení rébusu: Aktuální čas: 2.7.2025, 0:10
Nedostupné
datum aktuální na fóru: 1751407855 (UNIX) / 02.07.2025 (DD.MM.YYYY)
datum vytvoření rébusu: 1693691970 (UNIX)
kdy bude zveřejněno řešení rébusu v příspěvku: Nebylo zadáno
výsledek: viditelné/neviditelné
Chmura Zelený meeple
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  RÉBUSY Soutěž 6/2023 (pilot) šmoula 14 300 3.7.2023, 9:32
Poslední příspěvek: Bumsakalaka

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)