CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Větrná růžice a Škola

téma založeno uživatelem Eldenroot - 6.3.2014, 1:10 |

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Eldenroot 6 endomame 5 Lucka Bětuška Hálová 1 PepaN6680 1
Tak dneska jsem si poprvé zahrál s tímto rozšířením. Hra to byla zajímavá, hlavně co se týče dodržování světových stran na kartičkách kde jsou vyobrazeny části kompasu. Škoda že těch kartiček není více :)

Doporučuji to, obohatilo to hru o nový prvek.

Dále jsme zakomponovali do hry také rozšíření škola. Nečekal jsem že to takto změní průběh hry a donutí hráče více taktizovat a využít extra bodů za učitele a za body z měst a cest, které jsou propojeny se školou... ze začátku to byl opravdu boj a člověk by nevěřil co dokáží 2 kartičky :D

Bohužel sem se nedostal k rozšíření Mor, které zakomponujeme do hry o víkendu. Nechtěli jsme toho do hry přidávat naráz moc. Už takhle škola, větrná růžice a la porxada bylo až až :)

Poslední věc - dneska se mi podařil mistrovský kousek, kdy jsem pomocí kartiček katarů, kteří obléhají město bodově degradoval 32 kartičkové město na hodnotu pár bodů... hold prvek poškození v carcassonnu je super a tento krok rozhodl umístění jednoho z protihráčů. Takže těm co nemají Katary nebo obléhací stroje tak doporučím zakoupit ;)
[-] 1x   ZH6
[Obrázek: aru7u5y5.jpg] Skola a La Porxada
[-] 1x   ZH6
Odpovědět
Od Pepana za par kacek (250kc i s postou myslim, muzu doporucit)
Odpovědět
Skola jde koupit za 4 eura z cundco.de
Odpovědět
Však si k tomu přihoď domy a half and half :)
Odpovědět
Poštovné mi vyšlo včera na necelé 4eura
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Sáčky na rozšíření ŠKOLA (původní edice) Chmura 9 1 964 20.12.2020, 17:14
Poslední příspěvek: Chmura

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)