1.12.2024, 13:27
(30.11.2024, 21:50)Zuzana755 Napsal(a): no to je něco podobného jako chci použít já.. přemýšlím o tomhle:[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
nebo[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
... nejen na carcassonne..a ještě jeden je tam silnější[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
.
Proč ne karton? Tyhle kartony nejsou měkké jako ty prokládací.. přiznám se, že nevím, co znamená "hrubka" - hrubost?
Já mám v plánu lepit samolepky..
Ale nejspíš to máte vše už vyzkoušené, já zatím jen teoretizuji. Na druhou stranu, nepotřebuju to mít úplně perfektní. Hlavně hratelné
Na to musím říct, že za mě by měl fungovat, kupuju si ho ve sklenarstvi za pár kaček velký formát. Je v různých tloušťkách, určitě se dá sehnat i různá “tuhost” . Beru tam u nich i zbytky zbytkový paspart s ty jsou ještě pevnější a ty za mě ideál na tvorbu kartiček . Takže spíš než na webu bych koukla po sklenarstvi. První balík “odpadu “ mi dali zadara, pak zjistili ze je zájem a další za kilo, ale bylo to třeba 40ks menší A4

![[-]](https://www.carcassonneforum.cz/images/collapse.png)