CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

TRŽIŠTĚ-PRODEJ Carcassonne v1 : 1. a 9. rozšíření.

téma založeno uživatelem šmoula - 6.1.2025, 20:54 |

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Bumsakalaka 2 Petr Blanc 1 šmoula 2
Neshání někdo v původní edici (c1) tyto rozšíření?
1. rozšíření Hostince a katedrály
9. rozšíření Ovce a kopce.
Nové ve folii. Cenově bych to viděl na 300 Kč za kus plus poštovné, nebo osobní vyzvednutí v Olomouci. Rád bych to tak někomu kdo to bude chtít a nebude to za pár dní na bazošu za 500.
Pokud by náhodou bylo více zájemců, tak můžeme udělat aukci s tím, že o kolik to bude víc než 300 tak to dáme na provoz fóra.
Ahoj,

možná to bude překvapivé, ale já bych měl zájem o to 9. rozšíření ;) Bylo by možné si to předat na srazu a nebo na to spěcháš?

Díky moc
Vilda
[Obrázek: black-meeple.png] CARCASSONNU ZDAR!                    PS: Nevíte někdo o výhodném Kolu osudu/Das Schicksalsrad/Wheel of Fortune/Het Rad van Fortuin?
Odpovědět
(7.1.2025, 11:55)Petr Blanc Napsal(a): Ahoj,

možná to bude překvapivé, ale já bych měl zájem o to 9. rozšíření ;) Bylo by možné si to předat na srazu a nebo na to spěcháš?

Díky moc
Vilda

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Ahoj pozri tu, aj za 10 EUR sa da zohnat plus postovne je cca 10-15 EUR do CZE
Odpovědět
(7.1.2025, 11:55)Petr Blanc Napsal(a): Ahoj,

Díky moc
Vilda

Ahoj Vildo, nespěchám na to. Klidně dovezu na sraz
Odpovědět
len skusam, ci pojdu odkazy cez "#hashtag"
Carcassonne: Ovce a kopce
Carcassonne: Hostince a katedrály
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)