CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

ROZŠÍŘENÍ č. 6 - Koupit staré C2, nebo nové C3?

téma založeno uživatelem senatko - 15.5.2026, 20:23 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 2 Mati 1 senatko 2 šmoula 1
Zdravíčko tady. Mám dotaz pro zainteresované. Rozhoduju se o koupi rozšíření č. 6 - staré Král , hrabě a řeka, a nebo nové  - Turnaje a štíty.    Co by jste mi poradili? To staré jsem měl už kdysi možnost hrát a líbilo se mi, ale nové jsem ještě nehrál a nevím co od toho čekat a jestli pak nebudu litovat že jsem se nerozhodl pro stare?. Díky za info
(16.5.2026, 15:45)Chmura Napsal(a): Nicméně jak psal výše šmoula 6. rozšíření C2 není zase tak velká výhra...

... ale, grafika C2 a C3 je hodně podobná a tak zařazení do hry nebude výrazně moc rušivé.

Za mě bych jako hlavní bonus bych viděl v minirozšíření Řeka 2, která v kombinaci z Řekou 1 dovede hru "nakopnout" trochu jiným směrem.

Zbytek Minirozšíření také neurazí, ale mnoho od něho nečekej.

Dále bych viděl přínos v tom, že Carcassonne 2 se prakticky doprodává a tak může být toto rozšíření koupeno za sníženou cenu. Mrknutí

Děkuji za odpovědi šmoula a Chmura. To jsem potřeboval vědět, pár vlastních dojmů od hráču co měli možnost se potkat s objema rozšířeníma. Asi máte pravdu i v tom že neni potřeba litovat koupi žádného rozšíření :D :D .
BTW s tou cenou to začína být spíš naopak :D. Našel jsem na netu rozšíření hrabě a  vypadá to že čím je těch starých rozšíření mín tím spíš větši cenu maji. :D
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Reklama na Mikuláškou akci, nebo příprava rozšíření? Chmura 2 75 13.12.2023, 0:49
Poslední příspěvek: maxpax318
  Které verze koupit? Danny 66 13 281 30.11.2022, 21:51
Poslední příspěvek: kykloop
  Reklamace ? Nebo to tak necháme ? :-D šmoula 3 61 13.6.2022, 14:29
Poslední příspěvek: Mati
  Co koupit? Tomáš Balbinder 10 1 641 24.7.2020, 13:55
Poslední příspěvek: Skubin
  Rozšíření Půlky hrané s opatem nebo věží peťul 18 5 069 10.11.2014, 13:33
Poslední příspěvek: Eldenroot

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)