CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

DÍLNA Výroba kartiček

téma založeno uživatelem Eldenroot - 15.4.2014, 18:47 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Asusik 1 borks 2 Bumsakalaka 12 Chmura 28 Curuj 3 Doomis 7 Eldenroot 20 endomame 11 Fanny 5 gowery 1 Jan Kůs 2 Jana.Zat 1 liliska 3 LukyBil 1 Matej Ollé 2 Mati 1 Mroj 2 Petr Chytka 5 PetrM 3 Řízek 1 Samhoov 1 Skubin 2 šmoula 5 Tomáš 1 vlk1234 1 xwinte00 3 ZH6 2
(17.5.2014, 10:24)Eldenroot Napsal(a):     Zvladne urcite kazdy. Ja kupuji original karticky (ty spodky) a na to si necham v tiskarne vytisknout tu vrchi stranu s potiskem a nalepim to tam. Vyjde to opravdu levne a nejde to vubec poznat od originalu.

Nejvetsi problem je ale sehnat kvalitne oskenovane karticky krajiny, ktere se musi nechat vytisknout. Druhy problem je nalepeni, kde to chce zrucnost a trpelivost aby se papir nepokroutil po vyschnuti.

Kazdopadne mam vsechny rozsireni co kdy vysla (i minirozsire, v USA, Nemecko) original, krome kataru 1 a kruhy v obili v prvni verzi a tunelu. Ale kdo vi, casem treba budou ;) Zatim jsemsi katary vyrobil sam a kruhy v obili taktez. Tunel je pro me problem, nemam z ceho vyrobit ty zetony

Ahoj vsichni,tady je muj prvni pokus s vyrobou karticek.neni to nic moc,ale snad nekdo poradi,jak to jeste zlepsit.o vikendu zajdu do original kopicentra a snad to bude jeste lepsi.(snad se prispevek zobrazil)
[-] 1x   Eldenroot
Odpovědět
Tak jsem si vyrobil žetony smírčí kříže.
Karton jsem pouzil z minirozsireni zakoupene v obchode cundco.de a pak jsem se ridil radami od chmury.
Na vyrezavani uplne krasne postacil kuchynsky nuz.(staci prilozit a stridavym tlakem na spicku a na rukojet noze se karton snadno prorizne)
Doufam,ze cely vikend proprsi,at muzem hrat od nevidim do nevidim. Velký úsměv Velký úsměv Velký úsměv

Přiložené soubory Miniatury

[-] 3x   Chmura, Eldenroot, pripluv
Odpovědět
Timto chci velice podekovat uzivateli chmura za jeho rady a hlavne ukazku v Olomouci,ohledne vyroby karticek.
Vse jde velice snadno a opravdu temer k nerozeznani od originalu.
Zde je na ukazku neoficialni rozsireni "rodove linie"

[-] 3x   Eldenroot, Karel, PetrM
Odpovědět
Tak jsem si konecne dovyrobil rozsireni "kostky" od endomame.uz se tesim na prvni hru.
na obrazcich je jeste originalni most a jeden co jsem si nabarvil.cekal jsem,ze to bude lepsi,ale i tak se mi to libi vic nez ten original.

[-] 3x   Chmura, Eldenroot, Karel
Odpovědět
(30.11.2018, 15:41)Chmura Napsal(a): Vypadá to velice zajímavě! Cool

Pridal jsem jeste jednu fotku
ten most je hodne tmavej a ty cerny cary jsou moc silny,ale lip to neumim.
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  DÍLNA Vánoční dárek-výroba rozšíření Chmura 9 277 1.6.2026, 0:58
Poslední příspěvek: Chmura
DÍLNA Stažení kartiček Langikp 12 1 348 16.3.2026, 16:44
Poslední příspěvek: Krispe157
  DÍLNA Zeměměřiči - Výroba rozšíření Chmura 4 148 5.4.2024, 18:35
Poslední příspěvek: Txema Garte
  DÍLNA Archa úmluvy - výroba kartičiek p_stano 4 168 9.2.2024, 17:51
Poslední příspěvek: Jan Groot
  DÍLNA Výroba dřevěné figurky "Socha HIG" Chmura 0 39 23.1.2024, 0:22
Poslední příspěvek: Chmura

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 25 host(ů)