Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
V rozšíření Hostince a katedrály se nachází kartička, která byla v novějších vydáních tohoto rozšíření upravena. Snažím se proto zjistit ve kterých vydáních byla jaká kartička.
Proto Vás prosím o pomoc. Jestli byste napsali, od jakého vydavatelství toto rozšíření máte (Albi, Mindok, případně
Děkuji za odpovědi.
Toto rozšíření mám už pouze od Mindoku (také s kartičkou B). Měl jsem i verzi od Albi, tu jsem ale před pár lety vyměnil za novou. Nyní jsem se v S-CAR dozvěděl že jsou dvě verze této kartičky. A protože už si nepamatuji jaké kartička byla ve verzi od Albi, tak mě zajímalo jestli tam byla ta původní. Takže děkuji a informace budou přidány do připravovaného návodu k tomuto rozšíření.
Pokud by měl někdo toto rozšíření od Albi a měl v něm novější verzi této kartičky, nebo pokud by jej měl někdo od Mindoku a měl v něm starší verzi kartičky. Může napsat ať se to případně doladí.
Jinak počítám s tím že u nás Albi vydalo toto rozšíření s původní kartičkou a Mindok s novou ;).
V zahraničí se nová kartička objevila poprvé roku 2006 v Big box 1.
Přesně tak jak píšeš, v Albi byla kartička bez stromů - dokonce jsem četl diskuzi, kde to lidi mátlo a mysleli si, že cesta není ukončená. Toto vyvolalo řadu otázek (podobnost s kartičkou kostelem ve městě, která se taky měnila). Jakmile licenci pro ČR převzal Mindok, tak kartičku upravil do nynější podoby (stromy) - reflektovali oficiální verzi hry, kdy došlo také ke změně (myslím že to byl nějaký Big Box).
P.S. Další kartička, která je podobně upravená, tak je kostel ve městě - v jedné verzi je umístěn přímo ve městě, v druhé verzi je umístěn mimo město (jakoby ve zdi).