Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
(15.10.2015, 18:07)Eldenroot Napsal(a): @Chmura - budeme se těšit. Jen jedna věc, asi by bylo moudré nevyrobit kartičku hradu s vyobrazením zboží - přecejen ve hře je daný počet žetonů zboží a toto by chybělo. Takže navrhuji udělat tuto kartičku bez vyobrazení zboží jen se zahradou a přidat ji jako doplněk pro stávající předělané rozšíření zahrady :)
No a jsme zase u toho!
Máme tady opět rozhodování jestli úplná konverze, nebo úprava.
1. Vzhledem k tomu, že jste chtěli označit karty ke stávajícímu rozšíření, navrhuju i s kartami vyrobit příslušné žetony zboží.
- Předpokládám, že u každého rozšíření pro verzi 2.0 budou nějaké karty se zahradou.
- Zachoval bych funkce karet a každý by se mohl rozhodnout zda při hře s opatem + příslušným rozšířením použije ještě konvertované karty.
2. Nebo "vypustit" některé funkce karet a jen udělat další rozšiřující karty pro rozšíření OPAT. (Ale to by , ale byla podle mého názoru docela škoda!)
(23.10.2015, 8:54)Eldenroot Napsal(a): @Chmura - perfektní práce, jako vždy! Děkuju moc!
EDIT: možná mě jen napadá, nešla by ta jedna zahrada posunout trošku mimo tu cestu? Když to bude vytisklé, tak aby to nevypadalo že ta cesta je rozdělena... jen drobnost a asi vím, že to nebude tak jednoduché kvůli velikosti zahrady a polohy cesty.
Díky za pochvalu!
Co se týká zahrady a rozdělení cesty tak to bych vůbec neřešil, protože se stejně jedná o začátek, nebo konec cesty! :)
Řešil bych to, jen v případě kdyby šlo o "propojovací" (prostřední) část cesty.
Snažil jsem se o maximální zachování grafiky původní karty. ;) Konverze karet OPATA pro modrý Carcassonne DRUHÁ ČÁST BONUS!
Druhé dvě karty s 2. rozšíření Kupci a stavitelé (obázky v příloze).
BONUSOVÁ varianta - označená ikonkou OPATA s funkcemi V-2 (verze číslo 2).
Bonus pro nadšence, kteří chtějí mít opata s ikonou opata jako já! :P
No jestli se karty s novou ikonou líbí tak je můžu nahrát k rozšíření Opat. Další karty se můžou pak udělat v podobném duchu (jen se změní číslo na ikoně rozšíření).