CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

CARCASSONNE-Padací most

téma založeno uživatelem Chmura - 2.11.2015, 15:19 |

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 17 Eldenroot 10 Mato 7 milky77 1 peťul 4 Řízek 1 šmoula 2
nebo mě ještě napadá, že by mohlo mít každé město , které je přímo spojeno s cestou, padací most...a vlastník města by ho mohl kdykoliv otevřít, čímž by zneškodnil lupiče na cestách (aspon pokud jsem jen tak letmo dobře porozuměl pravidlům jaké tam chcete dát) - kdykoliv je myšleno - místo svého tahu (baví mě totiž deskovky, kde začínáš svůj tah a můžeš provést 1 z X akcí) a u Carcassonne mi to prostě chybí Smutný
Jen by teda bylo potřeba udělat nějaké "udělátko" jako padací most...hmm ale tím pádem by chmurovi kartičky nebyly potřeba Smutný ...
Stejně si myslím, že mně to zamítnete, ale třeba to někoho nakopne k nějakému svému minirozšíření Usměvavý
[-] 2x   Chmura, Eldenroot
Odpovědět
(5.11.2015, 10:21)rizek Napsal(a):
(3.11.2015, 21:29)Chmura Napsal(a):
(3.11.2015, 21:16)Eldenroot Napsal(a): Taky jsem se vyhýbal výrobě vlastních rozšíření kvůli tomu, že by vypadala jinak než originál... po tom co mi je @Chmura ale vytiskl a poslal, tak nemáš šanci poznat jaká je originál a jaká domácí výroba když je dáš vedle sebe... vše je jen o tom jak se to vytiskne a jak nalepí.

-To je pravda myslím, že tak po roce zkoušení co a jak jsem teprve schopen vyrobit karty, které od originálu jdou jen těžko rozeznat! Kvalitní tisk na kvalitním papíře je asi nejdůležitější. No k samolepkám-moc bych je nedoporučoval přelepil bych raději celou kartu.

-No co se týká barevného odstínu karet tak ten mnohdy netrefí ani výrobce :( a proto když koupit CARCASSONNE tak rovnou Big box. Získáte tak za dobrou cenu víc rozšíření a ve stejném barevném odstínu! :)

Zdravím všechny zdejší nadšence do Carcassonne.

Chtěl bych se zeptat, co za papír používáte na tisk kartiček, popřípadě jakou tiskárnu. Jinak je pravda, že barevné podání kartiček se občas vymkne kontrole i oficiální distribuci. Například Oslava je toho důkazem (alespoň v mém případě).

Nakonec bych chtěl poděkovat za tento web a za to moře nápadů zde uvedených.

Příspěvky ohledně výroby kartiček bych radši směřoval do příslušného tématu - tam si myslím, že už něco bude - tak si to pročti a kdyžtak dej dotaz tam - určitě ti někdo pomůže Usměvavý
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Most pro Amazonku Chmura 5 1 012 16.11.2020, 10:05
Poslední příspěvek: Bumsakalaka
  Dvojitý most pro 8. rozšíření Mosty a hrady Chmura 6 1 680 14.4.2020, 23:04
Poslední příspěvek: Chmura
  Most trochu jinak šmoula 21 7 209 14.4.2017, 20:55
Poslední příspěvek: šmoula

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)