CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Čierna smrť

téma založeno uživatelem Mato - 4.12.2015, 1:01 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 13 Eldenroot 5 Mato 12 Štěpán Ledvina 1
Přidávám karty vytvořené k tomuto rozšíření.

Karty vychází z karet kola osudu - je to vlastně jejich úprava (místo kola je jsou na kartách přesípací hodiny jako symbol pomýjivosti času).

-Karty s přesýpacími hodinami a čísly je celkem 12.

-Další 3 karty jsou s Tančícími kostlivci. Jejich funkce je uvedení figurky Černé smrti do hry. Když je vyložena karta s Tančícími kostlivci je přiložena mezi ostatní karty a na ni je postavena figurka Černé smrti a čeká na kartu s přesýpacími hodinami,aby mohla začít svůj pohyb.

-Bude-li karta s přesýpacími hodinami vytažena před uvedením Černé smrti na "plac" (do hry) vrací se (tato karta) zpět do zásoby, a je místo ní tažena jiná.

Takže tohle je můj návrh k rozšíření, doufám, že se vám líbí.

Přiložené soubory Miniatury

Chmura Zelený meeple
[-] 2x   Eldenroot, Mato
Odpovědět
(4.12.2015, 10:35)Eldenroot Napsal(a): Pánové, vaše spolupráce se opravdu vyplácí! Minimálně pro nás, co si tyto rozšíření tisknou. Velmi pěkné! Děkuji oboum. Ještě dopilujem pravidla a bude :)

Děláme co můžeme děkujeme za pochvalu! :)
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(4.12.2015, 14:40)Mato Napsal(a): to Chmura: kartičky sú perfektné zvlášť tí kostlivci :) . Vynikajúci nápad!
Nie sú ale tie čísla určujúce počet pohybu malé? Resp. nebude toho pohybu málo? Pôvodne, keď sme skúšali variantu s kartami z Kolesa osudu (s pôvodnými hodnotami) sa nám toho pohybu zdalo málo. Preto sme sa napokon dohodli, že čísla v kolese budeme násobiť dvomi.

1. Dobrá tak co se týká pohybu může každý hráč po přiložení karty pohnout figurkou.
     Tzn. hrají 3 hráči padne karta s číslem 1 figurka se pohne o 3 karty.

2. Stanovit o kolik se má figurka černé smrti pohnout a to číslo se může násobit hodnotama na kartách

Kterou variantu si vybereš? :)

V případě, že ne navrhni jak si to vidíš ty.
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Mato
Odpovědět
No dobře abychom to zjednodušili navrhuju větší čísla! Zmiňoval jsi něco o dvojnásobku u karet Kola osudu. takže jestli jsem tomu rozuměl dobře tak by tam byla čísla 2, 4 a 6?
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Mato
Odpovědět
(6.12.2015, 10:34)Mato Napsal(a): Ano s tým by som súhlasil! Potrebné je teda určiť počet kariet. Ja by som navrhol 9 kariet, z každého čísla po 3 karty (č.2=3 karty, č.4.=3 karty, č.6=3 karty). Plus kostlivci! Celé rozšírenie teda 12 kariet! Myslíš, že by to rozloženie pohybu bolo "optimálne"? Samozrejme, čím viac hráčov, tým bude hra "dramatickejšia" :) . (možno by to chcelo 2, 3 krát otestovať v rôznom počte hráčov)

No myslím, že by to šlo. Dvanáct karet bude optimální.

Jak to uděláme s pohybem smrtky?
 A- jen hráč který přiloží kartu s číslem
 B- hráči se budou střídat
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Mato
Odpovědět
Posílám karty s novými přesýpacími hodinami a novou bodovou hodnotou 2, 4 a 6.

Jak se líbí, změníme, nebo vylepšíme?

Chmura Zelený meeple
[-] 2x   Eldenroot, Mato
Odpovědět
(7.12.2015, 22:48)Mato Napsal(a): Mne sa tiež páčia :) ! Keby sa ešte dalo trošku zjemniť to sklo - povedzme jemne modré alebo aj biele, lepšie by vynikli čísla.
Perfektná práca ;)

Tak to zrovna neumím :( . Budeš se muset spokojit s nedokonalým výrobkem. :(
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(7.12.2015, 23:20)Eldenroot Napsal(a):
(7.12.2015, 23:01)Chmura Napsal(a):
(7.12.2015, 22:48)Mato Napsal(a): Mne sa tiež páčia :) ! Keby sa ešte dalo trošku zjemniť to sklo - povedzme jemne modré alebo aj biele, lepšie by vynikli čísla.
Perfektná práca ;)

Tak to zrovna neumím :( . Budeš se muset spokojit s nedokonalým výrobkem. :(

Označit výběrovým štětcem a vložit zesvětlení nebo masku... :)
 No já to "PÁCHÁM" v Zoneru a střídavě v Malování.... Nemám prostě, zesvětlení nemám.... :(

Ochutnávka: předělaná karta S tančícími kostlivci

Chmura Zelený meeple
[-] 2x   Eldenroot, Mato
Odpovědět
(7.12.2015, 23:41)Mato Napsal(a): Nemôžem si pomôcť, ale tí kostlivci sú 100bodoví! :D  To je fakt super "spestrenie" rozšírka!

Jo! Díky, když jsem hledal obrázky "kostřiček" tak mě to napadlo a mám s toho taky radost! :P No ještě mě schází dodělat dvě karty a mám hotovo! ;)
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Mato
Odpovědět
Tak tady jsou karty k rozšíření!

Chmura Zelený meeple
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 6 host(ů)