CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

DÍLNA Los Kufros na Carcassonos

téma založeno uživatelem endomame - 23.1.2016, 22:26 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Asusik 3 Bumsakalaka 4 Chmura 13 Curuj 1 Eldenroot 15 endomame 21 Fanny 1 Kamzik 1 Kvída 1 larsa85 1 LukyBil 1 Mati 5 Mato 6 Miroslav Váša 2 peťul 3 Samhoov 1 skautik 1 Skubin 1 šmoula 1 xwinte00 1
Pěkné! Jsi šikovnej a jak koukám tak, asi trošku puntíčkář! Mrknutí
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   endomame
Odpovědět
No jsem zvědavý na finální výrobek, zatím to vypadá velice dobře!!! Vypláznutý jazyk
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Nádherná práce! Vypláznutý jazyk Moc pěkné jen tak dál! Usměvavý Usměvavý Usměvavý
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   endomame
Odpovědět
(7.2.2016, 10:58)endomame Napsal(a):
(6.2.2016, 23:01)Chmura Napsal(a): Nádherná práce! Vypláznutý jazyk Moc pěkné jen tak dál! Usměvavý Usměvavý Usměvavý

Dekuju, tahle podpora pro me hodne znamena. Nasi to hodnoti jako krabiku, a ta moje to tak nechape....

OTAZKA: to mesto mam jeste vysrafovat stiny, nebo ne? Ja se priklanim k tomu, ze ano

Zdá se mě to takhle perfektní, asi bych to nechal. Vypláznutý jazyk Vypláznutý jazyk Vypláznutý jazyk
Když váháš hodil bych to být tebou na papír jak to bude vypadat a pak bych se rozhodl!
Bylo by škoda v téhle fázi pokazit tak pěkný obrázek! Smutný
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Krásná práce! Vypláznutý jazyk Vypláznutý jazyk Vypláznutý jazyk Moc pěkné! Vypláznutý jazyk Vypláznutý jazyk Vypláznutý jazyk a co to takhle ještě vylepšít krabičkama na každé rozšíření? Usměvavý
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
No jasně to je vždycky co zlepšovat, ale i tak kufřík je velice pěkný! No a aby si to nemusel mít v gumičkách (jako já donedávna) tak doporučuju moje krabičky! Mrknutí Dostane to úplně jinej šmrnc! Vypláznutý jazyk
-Ale myslím, že ti může bejt jasný, že když vyrobíš jak chceš velkou krabici na Carcassonne za chvíli je stejně malá!!!!! Smutný Smutný Smutný
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
No to je teda paráda, chvíli jsem nemohl zavřít pusu! Vypláznutý jazyk Vypláznutý jazyk Vypláznutý jazyk  Krásná práce, kam se hrabe moje krabice od big bixu... Nemám slov Nemám slov Nemám slov
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Zlý úsměv  Mám stejný názor jako @Eldenroot krabice je perfektní! Já sám bych takovou nedovedl! Nechápavý Smutný
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
No myslím, že bych tě sklamal kdybych si nerýpnul Mrknutí ! Obad dva máte krásný krabičky, které daly spoustu práce! A hlavně jsou unikátní! JEN TAK DÁL! Usměvavý Usměvavý Usměvavý Usměvavý Usměvavý Usměvavý
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   endomame
Odpovědět
(14.3.2016, 21:48)endomame Napsal(a): @Chmura      No myslím, že bych tě sklamal kdybych si nerýpnul Mrknutí ! Obad dva máte krásný krabičky, které daly spoustu práce! A hlavně jsou unikátní! JEN TAK DÁL! Usměvavý Usměvavý Usměvavý Usměvavý Usměvavý Usměvavý

.............

​​​​​​​Dikes, no uz planuju treti verzi.... ta gramatika, ze Vypláznutý jazyk

Usměvavý
Chmura Zelený meeple
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)