CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Tak tohle jsem necekal...

téma založeno uživatelem endomame - 27.4.2016, 21:01 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 4 Eldenroot 6 endomame 8 Karel 1 peťul 1 šmoula 2
S timhle se tu musim podelit ...

Na darovacich stránkách hearth.net jsem odpovedel na inzerat neziskovky hledajici obsluhu do herniho klubu Paluba .

.. takze, budu mit moznost nam tam zaridit setkani zdarma ...

A ted hlavni informace, jeden z tech lidi ma ve svem drzeni minirozšíření Kataři a nic pro nej neznamena, takze mi ho prenecha za vypomoc pri oprave her a doplneni hernich figurek atd Usměvavý
endomame, hrdý člen Carcassonne FORUM od 27.5.2014.
[-] 1x   Miroslav Váša
Dekuji....skutecne me to prekvapilo, a to velmi. A on to rikal jako by se nechumelilo..... ,,ja mam doma akorat jedno rozsireni, nejaky 4 karticky s mnichem..." Velký úsměv a mel jsem jasno
[-] 1x   Miroslav Váša
Odpovědět
Tak a je to doma hosi ... zabaleny, mint kvalitka. ...se mu to valelo ve skříni 
[Obrázek: UIoZIYA.jpg]
Odpovědět
Tyjovka.... 40Ecek....se budu zdrahat to otevrit....co samostatny kolo osudu stoji? Nahoda jak tele tohleto
Odpovědět
@Eldenroot  Cauves Eldenroote..... hele napad..... zitra jedu trasu Praha-Brno-Olomouc a zpet .... nechces spielbox co v nem byly karticky kataru?

@šmoula ​​​​​ pro Tebe plati stejna nabidka ....
Odpovědět
@Eldenroot  ja vim...proto jsem psal tu trasu....jsem autem, takze mam volnost...karticky nedam Vypláznutý jazyk

@šmoula ​​​​​kde v Olomouci by jsme se mohoi alespon potkat? Kde mas tisk? Ja jsem ted v KFC v OC Hana
Odpovědět
Tak uz jsem to vykoumal....ta krticky kataru nebudu otevirat, ale hrat budu se scanama na origo náhradních kartách Usměvavý
Odpovědět
(15.5.2016, 12:56)Eldenroot Napsal(a): To postrádá trošku smysl ty kartičky vlastnit :)

Mám doma vyrobenou sadu Katarů na originál kartičkách, nabízím k prodeji, protože mám ji dvakrát - viz sekce prodej.

No tak me to smysl dava, vlastnim je, ale nechci je ohrat, ani vyloupnout....   katari jsou pro me velmi vzacni a jelikoz se z Carcassonne stala nejen zabava, ale pro me i sberatelstvi, tak je chci ve 100% stavu
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Reklamace ? Nebo to tak necháme ? :-D šmoula 3 61 13.6.2022, 14:29
Poslední příspěvek: Mati
  Tak sme išli hrať jednoduchu hru Bumsakalaka 2 49 18.4.2022, 22:01
Poslední příspěvek: Bumsakalaka
  Co tak vytvorit Merchandepediu? Bumsakalaka 10 123 14.8.2021, 9:21
  Malý klenot, který jsem našel na BGG SxN 6 2 162 16.2.2021, 12:02
  Čo tak si dať súťaž o najväčšie mesto? Bumsakalaka 3 1 115 25.6.2020, 22:12

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)