31.5.2019, 11:33
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 5.10.2020, 20:56 uživatelem šmoula.
Důvod úpravy: aktuální verze
)
Pokouším se trochu programovat, tak proč neudělat carcassonne pro 1 ? Pracovní název Carcass ONE (čti Karkas van)
. Upozorňuji, že nejsem programátor, takže na to prosím berte ohled 
pokud by jste chtěli hrát offline -
Jedná se o obdobu tetrisu - skládáte dílky a po ukončení nikoliv řady, ale města,cesty a kláštera dané kostičky zmizí a vy získáte body.
Hru je možné vyexportovat na Win,macOS,linux, android a html. Pro vaše potřeby jsem zvolil html ať nemusíte nic instalovat, byť je to v prohlížeči podstatně pomalejší. Doporučuji stáhnout offline verzi (exe, mac nebo apk pro android)
Pokud hrajete na PC, tak levé myšítko pokládá kartičku a pravé otáčí. Na mobilu je to o něco horší a k otáčení slouží šipky pod kartičkou.
Budu rád za Vaše názory a náměty...
Nevíte někdo, jak je to s licencí kartiček ? nebude mě za to HiG uhánět ?
díky
Aktuální verze má:
-Hlavní hru vč. možnosti odeslání/zobrazení skóre
-12 úrovní dobrodružství (na dalších stále pracuji)

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
pokud by jste chtěli hrát offline -
[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
Jedná se o obdobu tetrisu - skládáte dílky a po ukončení nikoliv řady, ale města,cesty a kláštera dané kostičky zmizí a vy získáte body.
Hru je možné vyexportovat na Win,macOS,linux, android a html. Pro vaše potřeby jsem zvolil html ať nemusíte nic instalovat, byť je to v prohlížeči podstatně pomalejší. Doporučuji stáhnout offline verzi (exe, mac nebo apk pro android)
Pokud hrajete na PC, tak levé myšítko pokládá kartičku a pravé otáčí. Na mobilu je to o něco horší a k otáčení slouží šipky pod kartičkou.
Budu rád za Vaše názory a náměty...
Nevíte někdo, jak je to s licencí kartiček ? nebude mě za to HiG uhánět ?
díky

Aktuální verze má:
-Hlavní hru vč. možnosti odeslání/zobrazení skóre
-12 úrovní dobrodružství (na dalších stále pracuji)
Správná odpověď/řešení rébusu
![]() |
Datum automatického zveřejnění správně odpovědi / postupu řešení rébusu: Aktuální čas: 22.3.2025, 18:03
|
Nedostupné
datum aktuální na fóru: 1742659391 (UNIX) / 22.03.2025 (DD.MM.YYYY) datum vytvoření rébusu: 1559295191 (UNIX) kdy bude zveřejněno řešení rébusu v příspěvku: Nebylo zadáno výsledek: viditelné/neviditelné |