CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Cirkus 1.0

téma založeno uživatelem Chmura - 3.4.2017, 18:40 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
carols 1 Chmura 15 Eldenroot 14 endomame 2 Miroslav Váša 1 Neprofík 3 PresetM 2 theforce24 1
Ať si říká kdo chce co chce, ale ta grafika starého Carcassonne má něco do sebe - krásné detaily, jednoduché, žádné zbytečnosti. Za mě hluboká poklona a moc se těším na další kartičky. Nic neuspěchat, raději s chutí než se trápit. Děkujeme!  Usměvavý
[-] 1x   TGD
Odpovědět
Myslím si, že kvalitnější skeny se objeví co nevidět. Možná bude lepší si ještě nějaký ten den/týden počkat.
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
(15.4.2017, 8:38)Neprofík Napsal(a): Moc rád si počkám na finální verzi. Mindok už to má delší dobu na skladě, tak jen čihám, až to najdu v nějakém kamenném obchodě. A pak si to koupíme a přelepíme.

Levnější je koupit si plato prázdných kartiček na Cundco.de a přelepit je... dřevěné figurky se dají taky sehnat na spielmaterial.
Odpovědět
(15.4.2017, 13:13)Neprofík Napsal(a): Toho jsem si vědom, ale tady převažují etické důvody. To rozšíření se normálně prodává a proto chci zaplatit vydavateli, i když si jej potom upravím.

Klobouk dolů a palec nahoru za takový přístup! Šokován Palec nahoru Potlesk
Odpovědět
(17.4.2017, 17:51)Chmura Napsal(a): No koukal jsem na to a kámen úrazu je kombinace staré a nové grafiky. Smutný

Jak to myslíš? To, že nemáš podklady některých grafických prvků pro starou grafiku?  Překvapený
Odpovědět
(17.4.2017, 20:20)Chmura Napsal(a):  Já jo, ale oni ne! Pro to jim to nejde graficky k sobě. Neboj! Mrknutí

Tak to velmi rád slyším!  Palec nahoru Potlesk
Odpovědět
Skvělé!  Šokován

(17.4.2017, 23:47)endomame Napsal(a): je to super Chmuro, jen u ty nastrelovy karticky doresit ,,pole" a bude to jako vzdy skvela prace :)

Jak to myslíš? Mne osobně tomu nic neschází...   Myslí si svoje
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
Takhle to vypadá lépe, koresponduje to i s grafikou pro stanoviště cirkusu  Usměvavý
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
Skvělé! Těším se na zbytek  Spokojený
Odpovědět
Těším se na finální podobu všech kartiček! Vypadá to lépe než originál, dobrá práce!  Palec nahoru Potlesk Mrknutí
[-] 1x   Chmura
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Cirkus (Under the Big Top) ztpc2000 4 77 12.6.2023, 13:41
Poslední příspěvek: ztpc2000
  Cirkus 1.0 Nohermi 14 4 424 17.4.2018, 21:31
Poslední příspěvek: carols

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)