96 Příspěvky:
Poděkování obdrženo:58
MeeplePointy:
3/2014 Registrace:
Jihozápad (Česká republika)
MeeplePointy (MP): 0 MP
Já bych obtisknul origo figurku do poloztuhlé sádry, až zatvrdně, rozdělej cín a nalej ho do formy, musíš to udělat víckrát, protože forma lze použít jen jednou a asi budeš potřebovat víc pokusů. Pokud ti není metalurgie blízká, můžeš figurky obtisknout do modelíny (ne playdoh, ta je na houby) a jako materiál na figurku použiješ latex, jde to i s dentakrilem, ale ten nemdělá hezký povrch.
96 Příspěvky:
MeeplePointy:
3/2014 Registrace:
Mám takovou oatásku k 3d tisku obecně: lze u modelu zkrátit (najednou) veškeré linie v měřítku? Díky moc.
96 Příspěvky:
MeeplePointy:
3/2014 Registrace:
Díky za odpověď, ale já myslel, možnost zkrátit/prodloužit linie již existujícího modelu. Např. Mám model domu s délkou strany 8 cm (v ěřítku třeba 1:100), já budu chtít dům v měřítku 1:72. Zajímalo by mě, jestli existuje nějaká jednoduchá funkce, kterou lze docílit najednou upravit veškeré parametry (například vynásobit 100 pro plné rozměry a vydělit 72).
96 Příspěvky:
MeeplePointy:
3/2014 Registrace:
Ty barvy musejí být dost "mastné", nebylo by rozumnější si figurku namalovat??
96 Příspěvky:
MeeplePointy:
3/2014 Registrace:
Toto rozšíření mi připadá složité a bez využití, pokud ho chceš mít do sbírky OK, ale pokud chceš dobře hratelné rozšíření, nemyslím že je to dobrá volba. Na druhou stranu město Carcassonne vypadá ve hře skvěle.