CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

DÍLNA Výroba figurek

téma založeno uživatelem endomame - 24.10.2014, 16:35 |

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
antiviruss1 1 bejka 3 Bombe 2 Chmura 5 Curuj 2 Doomis 1 Eldenroot 24 endomame 21 Ivča 3 Jana.Zat 3 Luky170 1 LukyBil 6 peťul 1 Samhoov 5 šmoula 35 sveraz2 1
Dobry den, vase figurky jsou super, tisknete je porad a prodavate? Moc bych chtel asi sadu bilych ...pripadne pokud uz mate i fialove a ruzove, slo by to? Prosim kdyby jste mohl odpovedet raci na mail ([email protected]) bylo by to lepsi, moc sem nechodim. Predem moc dekuju. Vypadaji paradne. A jeste jsem se chtel zeptat jak je to s vahou? Jsou priblizne stejne stabilni, nebo padaji casteji? Dekuji. Zdraví... Ondřej Maleček Prostějovák
(18.4.2015, 23:17)šmoula Napsal(a): Čaute,

všem co jsem slíbil figurky se omlouvám, ale v obchodě co jsem tiskl, se nějak kazí tiskárna - vynechává, tiskne nohy meeplů jinak velké atd. - viz 1.foto zelený abbot (rozpadená hlava) a 2.foto mini meeple napravo (nohy různě veliké). Tak jsem se naštval rozbil prasátko a pořídil si svoji tiskárnu Usměvavý ... takže veškery objednávky už snad do druhého dne odešlu Usměvavý Barvy mám zatím: černá, bílá, modrá, červená, žlutá, zelená (tedy originál 6 hráčů s tím že místo šedé = bílá). Po další výplatě plánuju rozšířit o bigbox barvy - růžová a fialová.
Figurky na 3. fotce jsou více méně nepovedené, ale k dispozici za symbolickou cenu 1,- Kč /ks plus poštovny nebo osobní předání v Olomouci...Pokud budete mít někdo zájem budu rád, že se jich zbavím Usměvavý

V případě potřeby tisku jiných figurek (či jiných předmětů) než meeplů do Carcassonne mě můžete rovněž kontaktovat.

jinak foto č.1 je srovnání jak tiskne nová tiskárna (černý abbot) vs. stará v obchodě (zelený abbot)...

Standardní cena 3,- Kč / gram + poštovny...

zdraví šmoula Usměvavý
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  DÍLNA Zeměměřiči - Výroba rozšíření Chmura 4 133 5.4.2024, 18:35
Poslední příspěvek: Txema Garte
  DÍLNA Archa úmluvy - výroba kartičiek p_stano 4 163 9.2.2024, 17:51
Poslední příspěvek: Jan Groot
  DÍLNA Výroba dřevěné figurky "Socha HIG" Chmura 0 32 23.1.2024, 0:22
Poslední příspěvek: Chmura
  DÍLNA Výroba kartiček-PŘELEPENÍ ORIGINÁLNÍCH KARET (Chmura) Chmura 27 2 823 25.4.2023, 16:20
  DÍLNA Vánoční dárek-výroba rozšíření Chmura 8 252 26.2.2023, 0:23

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)