Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
Poslední dobou mě chytlo vytváření deskovek a všemožných rozšíření. Nejspíš to bude i tím, že zrovna nemám s kým hrát a tak se musím zabavit sám...
Teď jsem zrovna dodělal P&P karetní hru Drill it, je to podle mě moc zajímavý nápad a především výroba, pokud to chcete mít hezké, zabere něco kolem dvou hodin.
Toto téma je velmi zajímavé, minimálně mě to donutí si o víkendu vytisknout kartičky a nějaké ze jmenovaných her si vyzkoušet i zahrát... moc mě láká umíněný "První sníh". Tak uvidíme A co ostatní, máte nějaký tip?
Ad První sníh — to se mi líbí . Kartičky už mám připraveny na výrobu, jen se mi nedaří vytisknout návod v češtině .
Zkoušel jsem řadu vyřazení (původní nápad byl vytisknout to jako brožuru a sešít skobkami do V1), zkoušel jsem tři tiskárny a vždy se mi vytiskne jen titulní strana, první strana a poslední strana. Je tento problém jen na mém přijímači, nebo to PDF je zkomolené?
Pak si to ještě budu muset projít a dát si dohromady, kolik čeho potřebuji a bude na čase otravovat někoho s 3D tiskárnou (skromně zdravím @šmoula ).
(14.8.2018, 9:36)pripluv Napsal(a): Ad První sníh — to se mi líbí . Kartičky už mám připraveny na výrobu, jen se mi nedaří vytisknout návod v češtině .
Zkoušel jsem řadu vyřazení (původní nápad byl vytisknout to jako brožuru a sešít skobkami do V1), zkoušel jsem tři tiskárny a vždy se mi vytiskne jen titulní strana, první strana a poslední strana. Je tento problém jen na mém přijímači, nebo to PDF je zkomolené?
Pak si to ještě budu muset projít a dát si dohromady, kolik čeho potřebuji a bude na čase otravovat někoho s 3D tiskárnou (skromně zdravím @šmoula ).
Nevím co je V1, ale já to tisknu jako brožuru a pak to ručně scvaknu "žrádlem pro koně" - je to přesnější a ty 2 listy protlačím ručně Pak to vypadá jak klasický sešit
S 3D tiskem samozřejmě pomůžu
Děkuji, jak se k tomu dostanu dám vědět. EDIT: tak zase nic .
Druhou a třetí stranu mi to prostě netiskne, jakoby se jednalo o nastavení v PDF (ale nemám nástroje, jak to zkontrolovat). Papír jen projede tiskárnou. Tak já už nevím. Uáááááááá... EDIT 2: tak jsem to obešel. Udělal jsem print screens z PDF, to vložil do Wordu, trochu zformátoval a mám to. Ale stejně bych rád vyřešil, kde je zakopán pes...