CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

OSTATNÍ DESKOVKY Tiskni & hraj - Drill it

téma založeno uživatelem Skubin - 31.3.2018, 23:15 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 1 Eldenroot 3 pripluv 4 rpo7 2 Skubin 2 šmoula 2
(14.8.2018, 10:36)pripluv Napsal(a): Ad První sníh — to se mi líbí Usměvavý . Kartičky už mám připraveny na výrobu, jen se mi nedaří vytisknout návod v češtině Smutný .
Zkoušel jsem řadu vyřazení (původní nápad byl vytisknout to jako brožuru a sešít skobkami do V1), zkoušel jsem tři tiskárny a vždy se mi vytiskne jen titulní strana, první strana a poslední strana. Je tento problém jen na mém přijímači, nebo to PDF je zkomolené?

Pak si to ještě budu muset projít a dát si dohromady, kolik čeho potřebuji a bude na čase otravovat někoho s 3D tiskárnou (skromně zdravím @šmoula Vítěz ).
Nevím co je V1, ale já to tisknu jako brožuru a pak to ručně scvaknu "žrádlem pro koně" Usměvavý - je to přesnější a ty 2 listy protlačím ručně Usměvavý Pak to vypadá jak klasický sešit Usměvavý
S 3D tiskem samozřejmě pomůžu Mrknutí
Odpovědět
(14.8.2018, 11:28)pripluv Napsal(a): Jen se mi to nedaří vytisknout a já nevím proč Naštvaný .
zkus toto (viz příloha) vytisknout oboustraně s překlopením po krátké straně. Musí to jít Usměvavý

Přiložené soubory
.pdf   prvni-snih-pravidla-verze-pro-tisk-cz-brozura.pdf (Velikost: 11,49 MB / Nahráno: 14.8.2018, 11:50 / Stažení: 12x)
[-] 2x   Eldenroot, pripluv
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  OSTATNÍ DESKOVKY First snow a Drill it borks 2 2 410 5.2.2019, 16:16
Poslední příspěvek: Skubin

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)