CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

OSTATNÍ DESKOVKY TM: 5. rozšíření - Neklid (Turmoil)

téma založeno uživatelem Eldenroot - 18.1.2019, 23:13

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 3 Curuj 9 Eldenroot 42 Knorovi 1 rpo7 2 Skubin 18
Podle mě je to super zpráva! Díky za ni!  Objetí
Odpovědět
Jestli na Kickstarteru bude nejaky opravdu zajimavy, premiovy, obsah, budes ochotny si to z usa poridit? ?
Odpovědět
Presne jak jsi rekl problem je s neanglictinari a i pres to, ze moje zena mluvi mnohem lip nez ja tak bych ji nikdy nedonutil hrat hru v anglictine. Uz jsem to zkousel, kdyz jsem nasel suprovou deskovku ve sleve o 90% na fantasyobchode.  Stesk
Odpovědět
Plně souhlasím s @Eldenroot . Myslím, že do tohodle tématu se politika nějak vmísit musí.
Pamatuju jak jsem poprvé projel doplňkový balíček v základní hře (nejdříve se hraje bez části karet a po několika hrách se přidají) a našel tam piráty a další karty, které nějak poškozují soupeře. Byl jsem nadšen. Co si budeme povídat. Soutěží se o postavení v novém světě a málo kdo by se neštítil použít nekalou praktiku, sem tam někoho podmáznout, nebo někomu pozastavit výzkum a mít tu možnost vřele uvítám  Cool
Odpovědět
(16.4.2019, 22:32)Eldenroot Napsal(a): Toto je moje první hra, pro kterou jsem se rozhodl ji podpořit na KS :) a to mluví za vše, prostě Carcassonne má velkého konkurenta u nás doma.

Jsem moc zvědavej na další karty, které odhalí.

Přesně to jsou teď i moje slova  Stydlín

Zrovna jsem to objednal a těším se jak malej Jarda na první kolo  Velký úsměv

Jinak moc děkuju za info  Palec nahoru bez toho bych měl  *****  Smíšek
Odpovědět
Jinak urcite by jich melo byt alespon 15  Nechápavý

Odpovědět
Přidání se do kampaně určitě nelituju ale myslím, že jistá část peněz přibyla i právě díky tomu, že se má jednat o poslední rozšíření. Pokud by se to pak mělo ještě rozšířit tak je to svým způsobem jako pusa na zpolíčkovanou tvář...  Zmatený
Odpovědět
Dobře utracených 800!  Cool

Každopádně super úspěch:

Odpovědět
Tak finální cena hry + poštovné je tedy 1 050,-  Mrknutí
Odpovědět
Vím, že psali, že se to může objevit kdykoli samostatně v libovolném množství, ale jako předobědnávka, která beztak dorazí ještě tentýž den jako nám hra z KS... To mi připadá jako ubohost  Smutek
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
OSTATNÍ DESKOVKY TM: PROMO KARTY - Kickstarter kampaň - Turmoil - přehled všech karet Eldenroot 1 3 386 29.4.2019, 21:01
Poslední příspěvek: Eldenroot

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.